::Inici >QUI SOM? >DEPARTAMENTS DE TARRACOSIM

DEPARTAMENTS DE TARRACOSIM

RECEPCIÓ

recepcio 


CENTRALETA DE TRC
Benviguts a Recepció
Benviguts a Recepció

 

 

L'empleat/da administratiu/va de serveis d'emmagatzematge i recepció efectua la gestió administrativa dels magatzems, recepció i expedició de les mercaderies.

Les seves funcions consisteixen en: portar el control de l'estoc del magatzem o centre de distribució i recepció; recolzar en la feina de les entrades i sortides de mercaderies, sota la coordinació del responsable de magatzem i/o logística; registrar i classificar documents i informació referent a l'emmagatzematge com ara còpies de comanda o albarans; signar albarans d'entrega; avisar als departaments corresponents davant l'arribada de mercaderies; col·laborar en l'inventari de mercaderies; portar el control de la disponibilitat del magatzem, càrregues i descàrregues i distribució de mercaderies. A més a més haurà de portar un control informatitzat de tota la informació i documentació que genera la gestió del magatzem.VENDES

firaCOMPRESMAGATZEM


TREBALLADORS EN ACCIÓ

màrqueting

L'empleat/da administratiu/va de serveis d'emmagatzematge efectua la gestió administrativa dels magatzems, recepció i expedició de les mercaderies.

Les seves funcions consisteixen en: portar el control de l'estoc del magatzem o centre de distribució i recepció; recolzar en la feina de les entrades i sortides de mercaderies, sota la coordinació del responsable de magatzem i/o logística; registrar i classificar documents i informació referent a l'emmagatzematge com ara còpies de comanda o albarans; signar albarans d'entrega; avisar als departaments corresponents davant l'arribada de mercaderies; col·laborar en l'inventari de mercaderies; portar el control de la disponibilitat del magatzem, càrregues i descàrregues i distribució de mercaderies. A més a més haurà de portar un control informatitzat de tota la informació i documentació que genera la gestió del magatzem.

En l'exercici de l'ocupació cal respectar les condicions mediambientals de qualitat, seguretat i higiene exigides per les normes vigents.

 

 DEPARTAMENT DE COMPTABILITAT

comptables  Benvolguts/des si voleu conèixer una mica el nostre dept de , podeu fer click aqui-> Presentació de Comptabilitat

la comptable-> Pla comptableDEPARTAMENT DE LABORAL

laboral

TREBALLEM EN EQUIP             Benviguts a LaboralBenviguts a Laboral2