::Inici >Associa't i patrocina'ns!

Associa't i patrocina'ns!

L’associació Kat! - Kultura, Art i Transgressió - Associació cultural es constitueix com un nexe entre creadors individuals per tal de formar un col·lectiu basat en els principis de la llibertat, de la rebel·lia, de la crítica i de la bellesa, i cerca la intromissió poètica en la vida de la ciutat i dels seus habitants mitjançant el desvetllament de la curiositat davant de l'impacte de l’art en la vida quotidiana

 

L’associació Kat! - Kultura, Art i Transgressió - Associació cultural és una plataforma oberta a totes les persones d’ambdós sexes i sense filtre pel que fa a estudis, procedència, ideologia o interessos personals.Objectius de KAT!

Els fins de l’associació sense ànim de lucre Kat! - Kultura, Art i Transgressió - Associació cultural són:

  • Emprar l’art i la cultura com a mitjà d’expressió i dinamització ciutadanes, no pas com una manera d’afavorir-se’n individualment, quedant-ne exclòs qualsevol ànim de lucre o recerca de la notorietat personal. La cultura i els seus productes han de ser gratuïts i sense limitacions d’accés.
  • Destruir prejudicis, ignorar els tabús, lluitar per la llibertat d’expressió artística i personal i incentivar la transgressió, la crítica social i la mirada “perversa” de l’art i de la literatura.
  • Treballar, en totes les actuacions de l’associació, des de l’honestedat, la transparència, la diversitat, la solidaritat, la interculturalitat i la participació activa del conjunt de la societat. La cultura és un factor de cohesió social que cal incentivar des de l’administració i les entitats de caire públic.

Vols associar-te?

1. Per correu convencional:  Descarrega't el formulari d'inscripció pulsant aquí, complimenta'l i després envia'l a l'apartat de correus 132 (43080 Tarragona)

2. Per Internet: Omple aquest qüestionari, fes la teva aportació, i ens posarem en contacte amb tu desseguida!

Què necessitem?

En primer lloc, necessitem joves creadors i artistes de totes les disciplines i arts que vulguin fer sentir la seva veu i lluitar per un art lliure, gratuït i democràtic.

  • Necessitem ajuts, mecenes, subvencions privades i suport econòmic tant de particulars com de l'empresa privada. Tots els recursos obtinguts es destinaran a promocionar i a donar suport a les activitats de la plataforma de joves creadors La Pell del Llavi i a activitats culturals de caire gratuït i popular. En queda exclòs qualsevol ànim de lucre.

No s'acceptaran col·laboracions, ingerències o ajuts que incurreixin en qualsevol dels següents supòsits:

  • Qualsevol contacte o implicació amb organitzacions socials, polítiques o culturals de caire il·legal, feixista, sexista, homòfob o destructiu.

  • Mostrar, promoure i donar suport a actes violents, tant dins com fora de l’associació.

  • Mostrar, promoure i donar suport a actituds o comportaments negatius que dificultin el funcionament o la progressió de l’associació en qualsevol dels seus principis o actuacions.

  • Tenir actituds individualistes o utilitzar el nom, qualsevol de les seves infraestructures o materials de l’associació per satisfer necessitats personals o assolir finalitats lucratives.

  • Prendre decisions que afectin els membres de l’associació, establir contactes de caire personal amb institucions o col·laboradors i actuar sense el consentiment de la Junta Directiva.

  • No facilitar qualsevol tipus d’informació i dificultar la comunicació en referència a les activitats o iniciatives que es facin sota la denominació de l’associació Kat! - Kultura, Art i Transgressió - Associació cultural

PATROCINA'NS!!!