::Inici >Postres

Postres

Creps a la Salsa del Cava

 

Ingredients:

per a 4 persones

 

- 250 gr. farina

- 4 unitats de rovell d'ou

- 2  clares d'ou

-  750 cl. llet

- 100 gr. sucre

- 4 rodanxaes de salmó fumat

- 1 culleradeta de caviar vermell

- 1 culleradeta de sal

- 1 cullera sopera de conyac

- 2 copes cava brut nature

- 1 ralladura de llimona mantega

 

Elaboració:

Es baten les clares a punt de neu i els rovells per separat, es reserven. En un bol s'aboca la farina amb la ralladura de llimona, el sucre la sal i la copa de conyac. A continuació, es va abocant la llet a poc a poc batent ràpidament sense deixar que es formin grumos. Una vegada obtinguda una consistència homogènia, s'afegix el rovell també muntat i es barreja bé. A continuació s'aboquen les clares a punt de neu i es torna a batre. És aconsellable utilitzar la batedora per a obtenir una massa el més homogènia possible. Amb la massa preparada, es procedeix a fer les creps. Per a això, col·locarem una mica de mantega en una paella ben calenta. Quan estigui fosa, s'aboca una cullerada de la massa preparada i es distribuïx per tota la base de la paella. Quan comencin a formar-se pompes, se li dóna la volta i es torra per l'altre costat. Una vegada acabada, es retira i es posa en un plat. Repetim el procés fins a acabar tota la massa. Amb les creps ja fetes, es posen en un bol i les hi banya amb cava. Es tapa el bol amb les creps i el cava i es fica en la nevera durant 2 o 3 hores. Una vegada transcorregut el temps, es retiren les creps del bol i s'agafen una a una, emplenant-les amb la rodanxa de salmó. Es dobleguen en triangles i es posen en un plat pla. Una vegada acabat el procés de farciment, s'aboca un mica de caviar per damunt. I ja estan llestes.