::Inici >- Fruits Secs >- Orellanes

- Orellanes

Les orellanes són albercocs o préssecs dessecats. Durant la dessecació de la fruita fresca el contingut en aigua es redueix, la qual cosa dóna lloc a la concentració dels nutrients.

Les orellanes d'albercoc són molt baixos en calories. Són una important font de betacarotè, antioxidant que treballa per estimular el sistema immunològic i eliminar els radicals lliures. Gran contingut de ferro, el component essencial de l'hemoglobina. Proporcionen vitamines A i C. La vitamina A de l'albercoc té beneficis per als ulls, evitant la sequedat i la degeneració macular. La vitamina C ajuda al nostre cos a produir col·lagen. Rics en fibra ajuden a reduir el risc de malalties cardíaques i alguns tipus de càncers, així com la diabetis de tipus 2.

Les orellanes de préssec és un aliment ric en potassi, fibra, ferro, magnesi, calci, vitamina B3 o niacina, vitamina C i provitamina A. Pel seu contingut en provitamina A que es converteix en vitamina A exerceix com un poderós antioxidant que prevé la degeneració macular, la presbícia i les cataractes. El seu contingut en vitamina B3 ajuda a un eficaç aprofitament dels hidrats de carboni.


Tenim:

 - D'albercoc
 - De préssec en tires (segons temporada)
Orellanes d'albercocOrellanes de préssec en tires