::Inici >HISTĎRIA >La Seu Social

La Seu Social

 
   Durant els primesr anys la colla no tenia una seu definida. Era una mica, anar d'aqui cap allà. Però al final l'Ajuntament va determinar que el millor lloc per guardar els gegants era el Casal de la Vila, un lloc que ens oferia moltes possibilitats i que vam aprofitar traient tot el rendiment a l'espai que ens havien cedit.

   Però els primers anys van ser difícils. Les condicions del Casal en aquella època quedaven lluny de les condicions adients per guardar la imatgeria festiva de la nostra vila (estem parlant de l'any 1994-95) les goteres eren impressionants, el pati que donava accés al local oferia un terra irregular i trencat...  També s'ha de dir que no sols era la seu dels gegants sinó també els grallers i el grup de teatre patien aquestes condicions. El 1996 l'Ajuntament decideix recuperar el Casal com a un espai cultural colomí i el 1997 el grup de teatre i els geganters signavm un conveni que ens comprometia al bon ús del Casal.

   Aquest local ens oferia moltes possibilitats, teniem un espai on restaurar els gegants, també teniem una sala gran on podiem assajar els balls de la colla i alguns anys també el feiem servir per el sopar de la trobada. 

   Tot això acaba al 2005, quan l'Ajuntament decideix donar un nou ús al local i els gegants no tenen un espai en aquets projecte.

Actualment disposem d'un petit local a la carretera d'Igualada, on hi tenim algunes figures i també hi tenim el taller per restaurar els gegants.