::Inici >Festes

Festes

V FESTA DE LA CASTANYADA, 4t Aniversari d'Auvënguen

CARTELL CASTANYADA 2009

El passat 31 d'Octubre, al pavelló municipal de L’Espluga de Francolí, l'Associació de jóvens Auvënguen, va celebrar la 5ena festa de la Castanyada i el 4rt Aniversari com a entitat juvenil de l'Espluga.

La festa va començar ben entrada la mitjanit amb el concert del grup espluguí "Ceda el Vaso" que van destacar pel seu estil de pop-rock donant com sempre el millor de cada un dels components.

Seguidament, "Raggatunning", va fer ballar el públic versionant cançons estiuenques i de dibuixos animats, una bona descoberta per al públic espluguí i de la comarca.

Passades ja les 3 de la matinada, els DJ's espluguins, DJ Moya i DJ Dabeat van triomfar amb el ritme i estil de música que els caracteritza.

Per celebrar el quart aniversari i per poder mantenir la tradició catalana de la Castanyada, l’organització demanava a tots els assistents que arribessin a la festa disfressats de castanyera. La idea sembla que no va convèncer als assistents, ja que es va veure ben poca gent amb indumentària castanyera.


L’associació fa una valoració positiva de la nit ja que va ser un èxit com els darrers anys  i espera que la festa de la Castanyada a L’Espluga continuí sent un referent pel jovent de la Conca durant molts més anys.