::Inici >Temporada 2008/2009 >Llums de la naturalesa

Llums de la naturalesa

Teatre Principal 16/04/2009


Medir Bonachí
(Piano)
 
Medir Bonachi Banús (Valls, 1986). Començà els estudis de música a l’edat de 5 anys al seu poble natal amb els mestres Carmina Soler i Ignasi Soler. Als 15 anys entrà a estudiar el grau mitjà de música al Conservatori Professional de Vilaseca amb el mestre cubà Cecilio Tieles obtenint les màximes qualificacions. Actualment està cursant el grau superior de música a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb el mestre Adolf Pla. Ha participat a classes magistrals de reconeguts intèrprets, rebent els consells de grans pianistes com Christian Zacharias, Elisabeth Leonskaja, Paul Badura Skoda, Josep Colom i Eva Graubin, entre d’altres. A més de la interpretació com a solista amplia la seva formació en la música de cambra amb els professors Allan Branch i Mireia Pintó, Francisco Poyato i Assumpta Mateu, Charles Tunnel, Keneddy Moretti i Lluis Pérez Molina. Ha format part de diverses formacions com el duo Cassadó i el trio Bartok, i ha col·laborat amb l’orquestra de cambra de Vilaseca i la JONC.
 
Carles Valls i Pons(compositor)
 
Títol Superior en Composició per l’Esmuc i Diplomat en Magisteri Musical, ha realitzat els seus estudis amb Salvador Brotons i Agustí Charles. Completa la seva formació com a compositor realitzant cursos amb Lleonard Balada, Álex Illarramendi i assistint a seminaris amb Helmut Lachenmann, Lasse Thoressen, Daniel Teruggi i Joan Guinjoan entre d’altres.
Paral·lelament, estudia direcció amb Manel Cabero, Elisenda Carrasco, Lluís Vila, Pep Vila, Francesc Llongueras, Xavier Puig, Jordi Móra; i pedagogia amb Ludovica Mosca, Cecilio Tieles i Javier Duque.
El seu llenguatge és eclèctic, incorporant els diversos estils més representatius sota un segell personal en constant evolució, caracteritzat per l’expressivitat, l’experimentació i l’afany per a comunicar amb l’oient.
De la seva producció en destaquen els diversos encàrrecs rebuts per part del Govern de les Illes Azores, els realitzats per l’Institut Goethe i el projecte que, juntament amb el cineasta Andrés de Andrés, està duent a terme component i interpretant la banda sonora de les principals pel·lícules del gènere mut.