::Inici >NOTÍCIES >2011

2011

   Cafè-Teatre Tastets de Parella

CAFÈ-TEATRE: TASTETS DE PARELLA
28/01/2011 i 04/02/2011 a les 22h al teatre d´El Centre de Vila-seca (C/ Comte Sicart, 2)
5€ anticipada i 10€ taquilla
reserva anticipades a tramoia@tinet.org o tbonet@tinet.org
Entrades pel 28 esgotades

CAFÈ-TEATRE: TASTETS DE PARELLA
L’aforament és molt limitat i el preu de les entrades és de 10€ amb consumició inclosa (5€, si s’adquireixen anticipadament a la oficina del Patronat de Turisme de Vila-seca). Ja es poden comprar. Animeu-vos!
________________________________________

Amb la voluntat de recuperar un format com el del cafè-teatre, el grup de teatre La Tramoia de Vila-seca ha endegat un nou projecte teatral.
A partir de la base d’un espectacle de petit format i amb un aforament molt limitat, per a dotar de major intimitat l’espectacle, La Tramoia combina diferents elements per aportar un aire més informal i entretingut.

A partir d’un petit espai central, el públic quedarà disposat al voltant en taules on podran fer algun tipus de consumició mentre es van presentant els diferents elements que conformen l’espectacle.

Aquests elements fan referència a diferents disciplines artístiques proporcionades en petites dosis per tal de dotar de major agilitat l’espectacle.
A partir de l’element principal de l'espectacle, que és el teatre, també hi prenen part la música en directe, el cinema i la fotografia.

Els fragments teatrals que es representaran son:
L’Amant, de Harold Pinter. Amb Anna Plaza i Robert Rodríguez
Trio en Mi-Bemoll d’Eric Röhmer. Amb Irene Martín i Jacint Clavé
7 dones i 1 home sol de Víctor Alexandre. Amb M. Pineda Badia i Alícia Bescós.

Les peces musicals seran en directe i amb un to marcadament jazzistic amb el saxo soprano de Xavier Pié i el contrabaix d´Ignasi González. Sobre el fragment cinèfil tot conflueix positivament per tal d’oferir un , tastet del Woody Allen.

El grafisme corre a càrrec de la dissenyadora Marta Escobar. L’espectacle compta amb la col•laboració d’integrants del grup La Tramoia. Idea i direcció de Toni Bonet.

 Parelles de Fet, de fet parelles

 

NOVA OBRA ESTRENADA: PARELLES DE FET, DE FET PARELLES
De Carles Pons.
18 i 19 de juny de 2011. Oberta contractació. Contacteu amb el grup per conèixer característiques.
Dirigida per Alícia Bescós. Amb Robert Rodríguez, Anna Plaza, Jaume Rofes, Gemma Andreu, Laia Marbà, Xavier Graset, Irene Martín, Jacint Clavé i Ester Clavé.
Il·luminació: Ramon Beneito
Producció: Pilar Martí i La Tramoia
Maquillatge i perruqueria: Pineda Aguilar i 

 Dossier 'Parelles de Fet':
PDF PARELLES DE FET


 11/09/2011 COMMEMORACIÓ DE L'11 DE SETEMBRE

Text / poemes / participants (editar)


18/10/2011 LA TRAMOIA OFEREIX UN RECITAL PELS AVIS
En motiu de diferents actes organitzats per la Residència d'Avis de Vila-seca, la Tramoia ha ofert un recital a instàncies de la direcció de la Biblioteca municipal.
Aquest recital ha girat al voltant de poemes de caire popular, clàssics d'autors molt coneguts i de caràcter bilingüe, en català i castellà. Autors com Machado o Papasseït, junt amb altres o anònims.
El recital ha estat portat a escena per Anna Plaza, Alícia Bescós, Toni Bonet i Robert Rodríguez
Recital 

10 ANYS DEL POEMA DE NADAL!

Tot va començar el 2002, quan en absència de la representació dels tradicionals Pastorets a la Societat El Centre de Vila-seca, la Tramoia va organitzar un espectacle nadalenc.

'Per Nadal, torrons i neules' era el títol de l'espectacle. Sota la conducció dels Lluquet i Rovelló de torn, la vetllada va comptar amb poesia, música i cant. Dedicant la segona part al recital d' 'El Poema de Nadal' de Josep M. de Sagarra.

Degut a la qualitat del text i la bona rebuda, es va decidir repetir l'experiència l'any següent i des d'aleshores ençà ja han passat 10 anys.

Sota la direcció primigènia de Pep Graset, el poema és declamat a vàries veus, les quals han variat gairebé gens des de l'inici (Alícia Bescós, Ester Clavé, Xavier Graset, M. Pineda Badia, Esteve Graset, Anna Plaza, Irene Martín, Jacint Clavé, Esteve Graset, Josep Forasté i Marta Escobar). En l'aspecte musical s'ha comptat amb músics destacats com Andrés Moya o Jordina Setó al piano, Laura Gené al violí. Els darrers anys s'ha gaudit de les magnífiques interpretacions de Xavier Pié al saxó soprano, acompanyat d'Ignasi González al contrabaix.

El Poema s'ha representat en diverses ubicacions, al teatre de la Societat El Centre, a la Sala Pare Antoni Soler del Conservatori de Música i el darrer any a la matexia església de Sant Esteve de Vila-seca. També fa uns anys es va fer una audició pels monjos de Poblet al mateix monestir.

La Tramoia està treballant en la edició d'enguany, serà el 23 de desembre a les 9 del vespre, i aviat us en donarem detalls. Estigueu atents!

23/12/2011: REPRESENTACIÓ D'EL POEMA DE NADAL A L'ESGLÉSIA DE VILA-SECA