::Inici >NOTÍCIES >2007

2007

 

24/12/07

AHIR VÀREM DUR A ESCENA PER SISÈ ANY EL POEMA DE NADAL. GRÀCIES ALS QUI VÀREU VENIR PER GAUDIR DE L'ESPECTACLE!

El Poema de Nadal 

 

18/12/07

EL POEMA DE NADAL TORNA A VILA-SECA 

 POEMA2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 21/11/07

PROPERA ESTRENA DE LA TRAMOIA, PLANYS DE SIRENA: 

Planys de sirena

Estrena dissabte, 1 de desembre a les 22h i diumenge, 2 de desembre a les 19h al teatre d'El Centre / Vila-seca.

 

 
Amb Planys de sirena La Tramoia s’endinsa en un món femení de sentiments desbordats. La Nela, la senyora Rowland, la dona de La veu humana, les cinc dones de Ramon pateixen, se senten abandonades i, cadascuna a la seva manera, es rebel•len contra la soledat i el desengany. L’espectacle sorgeix de la descoberta d’uns textos brillants i poc coneguts, d’autors que han marcat la història de la literatura contemporània, començant pel modernisme exacerbat de Victor Català i acabant amb la dramatúrgia àcida i contemporània de Sergi Belbel. Enmig trobem el Nobel Eugene O’Neill, autor realista del període d’entreguerres, precursor, entre d’altres d’Arthur Miller, i Jean Cocteau, artista polifacètic i exponent de les avantguardes franceses. La Tramoia hem gaudit molt preparant aquest espectacle, aprofundint en els personatges i els seus sentiments. Esperem que, com a espectadors, compartiu aquesta emoció.
Anna Plaza Poblet
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
La Infanticida de Víctor Català
Nela: Anna Plaza Poblet
Abans d’esmorzar d’Eugene O’Neill
Sra. Rowland: Irene Martín Abellan
 
La veu humana de Jean Cocteau
Dona: Marta Escobar Felip
 
Ramon de Sergi Belbel
Ramon: Jacint Clavé Saltó
Dona 2: Elisabet Graset Jansà
Dona 3: Ester Clavé Saltó
Dona 4: Maria Pineda Badia Graset
Dona 5: Cinta Olivan Rigau
 
 
Direcció: Anna Plaza Poblet
 
Llums i so: Ramon Beneito
 
Cartell i programa de mà: Antoni Bonet Guivernau
 
Selecció musical: Laura Gené Hijós, Jordi Jaria Manzano, Anna Plaza Poblet
 
Ajudant de producció: Alícia Bescós Pérez
Agraïments: Núria Cartanyà, Quim Pons, Jordi Blanch i Toni Martí

11/09/07

LECTURA DE POEMES PER L'11 DE SETEMBRE  A VILA-SECA: Els propers dies penjarem els poemes i fotos de la vetllada. 

 

01/09/07

 

LA TRAMOIA TORNA A ESTAR EN DANSA: Aquest setembre hem començat els assajos d’un muntatge que encara no té títol. Després d’una comèdia delirant, hem apostat per un canvi d’estil. Tenim entre mans quatre textos breus, tres monòlegs i un diàleg, amb una intensa càrrega dramàtica. És tot un repte. Ens trobem amb la possibilitat d’explorar en la personalitat d’uns personatges rics i complexos, alguns d’ells turmentats.

L’aposta és arriscada, però partim de la base d’unes peces literàries de primera magnitud. Petites joies de la literatura universal contemporània, que pel fet de ser curtes es representen poc i, fins i tot, costa de trobar editades. Són la Infanticida de Víctor Català, Abans d’esmorzar d’Eugene O’Neal, La veu humana de Jean Cocteau i Ramon de Sergi Belbel.

La data d’estrena encara no està concretada, però treballarem amb l’objectiu de fer la premier a finals de novembre. Esperem trobar-vos-hi, per poder compartir amb vosaltres aquest petit univers de sentiments intensos.

 

09/08/07

NOVA OBRA DE LA TRAMOIA: JA FA UNES SETMANES QUE S'HA POSAT EN MARXA UN NOU PROJECTE DE LA TRAMOIA. EN AQUESTA OCASIÓ ESTÀ IDEAT I DIRIGIT PER ANNA PLAZA. EL PROJECTE GIRA AL VOLTANT DE DIVERSOS TEXTOS. UN COP ESCOLLITS ELS TEXTOS I ELS ACTORS, FETES LES PRIMERES TROBADES, HAN QUEDAT EMPLAÇATS AL SETEMBRE PER COMENÇAR A TREBALLAR L'OBRA. ALESHORES US EN DONAREM MÉS DETALLS.