::Inici >Nocturna de Poblet a Prades 2011 >8ª Caminada Nocturna de Poblet a Prades

8ª Caminada Nocturna de Poblet a Prades

Nocturna08


Com cada any i ja en farà vuit, la nit del 19 al 20 de juliol organitzem la travessa nocturna des de Poblet a Prades.

L’organització posa a disposició dels inscrits un autocar que sortirà de Vila-seca (Plaça dels Països Catalans) a les 22h, per començar a caminar a les 0h des de Poblet. La tornada des de Prades fins a Vila-seca es realitza amb autocar. Per tant, només cal que us preocupeu de portar aigua i alguna cosa de menjar, perquè a mig camí fem una paradeta a la Mola dels Quatre Termes. Imprescindible portar un frontal o llanterna, a més de la capelina per si el temps no acompanyés, i roba d’abric. Al final, hi haurà un petit refriger al arribar a Prades, abans d'agafar l'autocar, que sortirà de Prades al voltant de les 6h, encara que aquesta qüestió és molt subjectiva.

El recorregut transcorre per un tram del GR-171 (Monestir de Poblet - Font de l'Abat Siscar - Mirador de la Pena - Coll de la Creu de l'Ardit - Coll de la Mola – Mola dels Quatre Termes - Mola del Guerxet - Coll d'en Perroi - Coll de la Font del Dineral - Plans de Pagès - Tossal de la Baltasana - Coll del Bosc - Prades). La distància són uns 20-25 km. El desnivell total a tenir compte és d’uns 1500m-2000m i la major part del recorregut és camí-corriol.

El preu de la inscripció (autocar inclòs) és de 15€ per a les persones que no siguin membres de la Secció de Muntanya i de 10€ per als socis.

Cal recordar que tothom ha d'estar federat, sinó haurem de tramitar-li una llicència temporal per a aquell dia, que incrementarà el preu de l'excursió en 5€.

Els fulls d'inscripcions podeu descarregar-los a http://webfacil.tinet.cat/muntanya o bé sol·licitar-los via telèfon o e-mail (secciomuntanya@hotmail.com). Les inscripcions es portaran a terme fent un ingrés personal al compte de la Caixa 2100-0154-44-0200231406 i caldrà presentar el resguard i el full d'inscripció degudament omplert abans d'agafar l'autocar a Vila-seca. També podeu enviar-ho per fax (977 39 44 61) o per e-mail a secciomuntanya@hotmail.com. L'últim dia per fer les inscripcions serà el dijous dia 17 de juliol, posteriorment l'organització no n'assegura la seva acceptació i, en tot cas, anirien acompanyades d'un recàrrec de 5€.

Per a més informació contactar amb Jordi (639302005).