::Inici >Nocturna de Poblet a Prades 2011

Nocturna de Poblet a Prades 2011

Cartell nocturna 2011

11a CAMINADA POPULAR NOCTUNA POBLET - PRADES
 
Un any més i ja en farà onze, la nit del 6 al 7 d’agost organitzem la travessa nocturna des de Poblet a Prades.
L’organització posa a disposició dels inscrits un autocar que sortirà de Vila-seca (Plaça dels Països Catalans) a les 22h, per començar a caminar des de l’aparcament de Poblet. La tornada des de Prades fins a Vila-seca també es pot realitzar amb el mateix autocar. Per tant, només cal que us preocupeu de portar aigua i alguna cosa de menjar, perquè a mig camí fem una paradeta a la Mola dels quatre termes. Imprescindible portar un frontal o llanterna, a més de la capelina per si el temps no acompanyés, i roba d’abric. Al final, hi haurà un petit refrigeri abans d'agafar l'autocar, que sortirà de Prades al voltant de les 6h, encara que aquesta qüestió és molt subjectiva.
El recorregut transcorre per un tram del GR-171 (Monestir de Poblet - Font de l'Abat Siscar - Mirador de la Pena - Coll de la Creu de l'Ardit - Coll de la Mola – Mola dels Quatre Termes - Mola del Guerxet - Coll d'en Perroi - Coll de la Font del Dineral - Plans de Pagès - Tossal de la Baltasana - Coll del Bosc - Prades). El desnivell total a tenir compte és d’uns 1500m i la major part del recorregut és camí-corriol.
El preu de la inscripció (autocar inclòs) és de 12€ per a les persones que no siguin membres de la Secció de Muntanya i de 9€ per als socis.
Cal recordar que tothom ha d'estar federat, sinó haurem de tramitar-li una llicència temporal per a aquell dia, que incrementarà el preu de l'excursió en 5€.
Els fulls d'inscripcions podeu descarregar-los a http://webfacil.tinet.cat/muntanya o bé sol·licitar-los via telèfon o e-mail (secciomuntanya@hotmail.com). Les inscripcions es portaran a terme fent un ingrés personal al compte de la Caixa 2100-0154-44-0200231406 i caldrà presentar el resguard i el full d'inscripció degudament omplert abans d'agafar l'autocar a Vila-seca. També podeu enviar-ho per fax (977 39 44 61) o per e-mail a secciomuntanya@hotmail.com. L'últim dia per fer les inscripcions serà el divendres dia 5 d’agost, posteriorment l'organització no n'assegura la seva acceptació i, en tot cas, anirien acompanyades d'un recàrrec de 5€.
Per a més informació contactar amb Robert (607427994) o Esteve (636001788).

Full inscripció

inscripció nocturna 2001