::Inici >COM COMENÇAR A FER UN DIBUIX?

COM COMENÇAR A FER UN DIBUIX?

El primer que s'ha de fer abans de començar un dibuix és saber exactament el que vols dibuixar, sense dubtes has de tenir les idees clares.

El primer pas (es igual si volem dibuixar un noi o una noia) és fer un esbos sense detalls, només fent l'estructura dels cos amb línies rectes, això si, ho hem de fer amb línies molt fluixes que casi no es vegin, així ens serà més fàcil borrar, després de que haguem acabat el dibuix. Tot seguit em d'acabar de fer el cos, també em de tenir casi acabada la cara amb els ulls la boca... Un cop em fet això ja li podem posar la roba, em de recordar de posar, on toqui, les arrugues, per donar uns efectes. I quan tot això ja està fet ja podem repassar amb un retolador de punta fina el que volem que sigui el dibuix definitiu. I una vegada ho tenim tot repassat, ja podem borrar el llapis que ens ha quedat, això si amb molt de comte i vigilant que el bolígraf ja estigui sec.
I després teniu l'opció de pintar, però això va al vostre gust. Ho podeu pintar amb diferents tons de llapis, amb colors de fusta..... amb el que volgueu!