::Inici >NOIES MANGA

NOIES MANGA

Noies manga

Aquí veiem les característiques de les noies

Les noies tenen una gran importància en el manga i l'anime, moltes vegades més que els nois.
De noies n'hi ha de molts tipus: les intel·ligents, les de caràcter fort, les bledes i així podríem anar fent una llista.

EN QUE ES CARACTERITZEN LES NOIES

Primer comencem pel cabell. Pel cabell no podem dir mida ni color, perquè pot ser curt o llarg, marro,negre,rosa,blanc o altres colors.

Els ulls tampoc podem definir mida, sobre els colors podríem proposar el marró, el blau, el lila o el verd. I sobretot han de portar pestanyes. Depen de l'edat que tingui el personatge podem pintar-li l'exterior.

Els llavis poden ser al gust del dibuixant, prims,gruixuts...I igual que els ulls depen de l'edat del personatge els podem pintar.

El nas pot ser com vosaltres vulgueu.

I ara parlem dels complements. Normalment a les nois adultes o adolecents se'ls posen arrecades, a les més petites no es habitual. Sortim també dels complements de la cara, també els podem posar anells i braçalets o collars.

També hi ha diferents tipus de cos: el normal, el prim i després ´dintre d'aquest n'hi ha d'altres.
En general el cos pot ser molt variat, pot ser com vosaltres us agradi; prim,alt,baix,gras,atlètic.... I després de cada part del cos ( mans,peus...) també pot ser o ha de ser diferent, així aconseguim persones diferents.