::Inici >La nostra empresa >Filosofia i exigència

Filosofia i exigència

1573A_02.jpg,1190B_02.jpg 1573A_02.jpg,1190B_02.jpg

La construcció segons LiMaRoom


Ecològica, personalitzada, de gama alta4171D_02.jpg

La base d'una casa LiMaRoom és de fusta, el material més antic i més modern que existeix. La fusta és estable, polivalent i s'adapta a totes les exigéncies. A més, es tracta d'un matrial renovable que conta amb un nombre creixent d'ademptes que valoren i busquen un exelent confort de la vida. La fusta transmet tranquilitat. Optar per viure en una casa amb una estructura de fusta és optar per una vida en harmonia amb la naturalesa.


4780B_02.jpg

Desde fa décades, LiMaRoom treballa en el  desenvolupament d'aquest estil de vida. Integrant una tecnologia industrial única en Europa. A més, el nou mur exterior de LiMaRoom, suposa un nou avenç en l'àmbit de l'aislament térmic i acústic.
 

El principal criteri de garantia de la qualitat de les nostres cases és que es preparen en el taller, per el que cada element es fabrica amb una extrema precisió i en les millors condicions. Cada casa es construeix d'acord amb els desitjos del propietari. Les nostres millors operaris i artesans s'encarreguen de manejar equips molt perfeccionats i controlats per un ordenador.


4188D_02.jpg

Ja es tracti de la própia construcció o de l'acondicionament, cada projecte és únic. Un projecte gira sempre entorn a la personalització i a l'assesorament. Gràcies a la nostra experiència de molts anys podem fer realitat els seus somnis.
Construir una casa és una de les decisions més importants d'una família. I sóm conscients de la responsabilitat que tenim des del moment en que comencem a treballar junts.

La nostra filosofia és molt simple:
Construim cada casa com si fós la la nostra pròpia casa.