::Inici >La nostra empresa >Diseny Personalitzat

Diseny Personalitzat

Diseny personalitzat

2587B_01.tif

Perquè cada projecte és únic...

Construir la seva pròpia casa és, per damunt de tot, fer realitat un somni. El somni d'un lloc en el que vius feliç. Un lloc que sigui, a la vegada, tranquil i un espai de convivència. Amb les cases de RiMa~LiMaRooM, aquest projecte de vida, es fa realitat.

 


Nosaltres el comprenem perquè...
per nosaltres no hi ha res impossible

Deixi volar la seva imaginació i comparteixi amb nosaltres les seves idees, fins les més descabellades. Disenyem la seva futura casa respetant els seus desitjosfins els més minims detalls. A més, els nostres assesors l'ajudaran a treure el màxim partit als aspectes estétics i técnics del seu projecte, amb la llibertat de l'espiritu que ens permet portar a terme més lluny els límits de la creativitat.

 

3182B_01.jpg

DSCF4474_cmyk_01.jpg

El somni es fa realitat

Elaborar un projecte de construcció implica tindre en compte molts criteris diferents, com les necessitatsde cadascun dels futurs habitants, les característiques de cada terreny i de l'entorn i, per suposat les limitacions técniques i el pressupost. Aquesta síntesi exigeix tota la competència i els coneixements d'un equip amb experiéncia.