::Inici >Les raquetes >El tipus de tensió

El tipus de tensió

 En quan un jugador es vol triar el seu tipus de cordatge ha de tenir clar dues coses que són si vol més control o vol més potencia.

Si tu necessites més potencia no haurà de posar molta tensió en la raqueta normalment uns 22-24 Kg. Avantatges molta potencia, molta fragilitat. Inconvenients poc control,molt poca estabilitat en el camp. Per tenir una raqueta amb poca tensió has de ser un jugador en molta experiència en el món del tennis.
Si ets un jugador novell i no tens gaire control en pista faràs un cordatge amb més tensió la qual et donarà molt més control en pista, et farà que la pilota no et surti tan disparada i moltes vegades sembla que tingui que marxar per la línia del fons i al final no marxarà. Inconvenients que es pot tenir doncs un grau més de lesions ja que la raqueta pesarà més la qual cosa significa que el ombro es carregarà més , també potser que la deixades al principi et quedin curtes la qual cosa es perquè no estàs acostumat,però mica en mica surt. En general normalment una raqueta amb molt de pes estaríem parlant de 26-28 Kg.

El color en els cordatges del tennis no influeix per res cada jugador triarà el seu color de cordatge depèn de els gustos que tingui o del color que et vingui.