::Inici >Les raquetes >Com escollir la teva raqueta

Com escollir la teva raqueta

 Molta gent es pregunta que quin tipus de raqueta hauria de fer servir per la seva manera de jugar , jo ara us donaré algunes característiques que us poden ajudar en el moment de triar la raqueta amb la qual vols jugar.

Bàsicament les raquetes es classifiquen en 3 conceptes , les de gama baixa, gama mitja i gama moderada.

Gama Baixa:  és basen en aquell tipus de raqueta que estan fetes de aluminio o també fusionades amb altres tipus d’elements, aquest tipus es per jugador ocasionals que practiquen el tennis 2 o 3 vegades al mes.  Raquetes que tenen un preu de 30-50 euros.

Gama Mitjana:  És basen les raquetes que estan formades per fibra de vidre i grafit, bàsicament aquest tipus de raquetes o fan servir gent que va a escola, que es preparà a nivell del club. El preu mes o menys està entre 60- 120 euros.

Gama Alta: Són les raquetes mes bones del mercat estan fetes  a partir de fibra de carbono, titani, grafit i altre elements. O fan servir jugadors els quals participen en tornejos federats, o també gent que necessita que la seva raqueta l’ajudi molt.  Quan parlem de gama alta valorem molt el pes de una raqueta el qual es basen de 280 molt lleugeres, 300 mida perfecte, 340 molt passants.  Els preus de aquestes raquetes són entre 120 – 360 euros.

Aquest aspectes que e explicat són molt importants, però no es basen bàsicament per aquest sinó també per el tipus de swin. Es basaran si tenen un swin curt, mitja i llarg.

Swin curt: Són raquetes les quals pesen molt poc, estan formades per materials molt bons, acostumen a ser raquetes de gama alta per donar molta mes comoditat al jugador el qual esta fent el cop. Tenen un bon tronc de raqueta amb una obertura de raqueta elevada.

Swin mig:Són raquetes de pes estàndard de 300 gram, especialment per a gent de club bàsicament de gama mitja i gama alta, son les raquetes les quals els jugador fan servir més per el seu desenvolupament en pista.

Swin llarg: Són raquetes de tenis amb bastant de pes amb uns 320 gram, bàsicament la utilitzen jugadors amb molta força de braç els quals els hi agrada picar amb molta potencia. Normalment són raquetes per a gent de competició, la qual cosa seran raquetes de gamma alta.