::Actualitat >Qui som?

Qui som?

..............................

PARTICIPA, DECIDEIX, TRANSFORMA

.......

amb Joves d'Esquerra Verda

de Tarragona...

accioEstatut

...................................

Joves d’Esquerra Verda som gent jove inconformista que, des de els valors de la igualtat, la solidaritat, l’ecologisme, el feminisme, el pacifisme, creu que és possible reconstruir la realitat, donar-li la volta i canviar les coses.

Joves d’Esquerra Verda és una organització autònoma que comparteix el projecte polític d’Iniciativa per Catalunya Verds.

Ens rebel·la la realitat del món actual. Davant d’això creiem que cal un compromís ferm i contundent per canviar les coses des de l’esquerra radical, des de l’ecosocialisme. Per fer-ho hem triat la política sabent que no és l’únic instrument per transformar, però convençuts i convençudes que és un element indispensable. La indiferència per la política acaba posant-la al servei dels que més tenen, en mans d’aquells que no volen canviar res.

Cal doncs, des de l’esquerra transformadora, recuperar la iniciativa. Entenem la política d’una manera integradora, que compagina la feina al carrer i a les institucions. Així mateix apostem per canviar els seus mètodes i formes, per fer-la més transparent, més directa, més participativa. I a més, creiem que és imprescindible el treball conjunt, colze a colze, amb totes aquelles ONG’s, sindicats, associacions, plataformes i moviments que, des de diferents àmbits i de diferents maneres, compartim uns mateixos ideals i objectius.

Et proposem i ens proposem eixamplar aquest espai amb la teva col·laboració.