::Inici >ACTIVITATS

ACTIVITATS


ACTIVITAT RUTA VERDA DE LA CONCA

RUTA:

Les piles de gaia: punt d’inici de la ruta – Camí de Conesa – Conesa – parc Eòlic - Camí a santa coloma – desviació les piles – Les piles de Gaià.
Les piles de gaia- Conesa : 35 minuts Aprox.
Visita eòlics i esmorzar: 1h
Conesa - Les piles : 45 minuts


DURADA I ORGANITZACIÓ:

Aquest activitat te una durada màxima de 2h i 15 minuts.
El numero d’acompanyants de la ruta son 1 per cada deu participants. Aquests acompanyants son 2 guardes forestals en practiques, i 2 persones de la associació blau-grana de les Piles de Gaia com a guies.
Les inscripcions a la ruta es faran a partir del dia 1 d’Abril a l’ajuntament del Poble. Horari de 10:00h a 14:30h.

RUTA
 Espectacle ‘’El Show de pipo peseta’’:

L’activitat es realitzarà en la Sala del cafè de les Piles de Gaià (Espai proporcionat per el ajuntament) , després del refrigeri de la inauguració, això li permetrà a l’actor preparar l’espectacle.
La sala compte d’espai teatral ampli. La boca medeix 5 metres d’amplada x 3 metres d’altura. El material d’il·luminació i els tècnics seran els mateixos de la inauguració (proporcionats per l’ajuntament).
En acabar l’espectacle el servei de neteja de la fira deixarà lliure la sala per la pròxima activitat. ESPECTÁCULO: "El show de Pipo Peseta"
 GÉNERO: Espectacle de clown.
 COMPONENTES: 1 artista. (pallasso).
 DURACIÓN: 60 minutos.
 DESCRIPCIÓN: Show de clown. L’actor, ‘’pallasso’’ ajudat del bon fer i de la interpretació i vestuari divertit farà que els adults siguin nens i els nens adults. El show consta de, espectacle de clown amb interaccions constants amb el públic, petits trucs de màgia infantil, globoflexia, pintacaras, coreografia musical i jocs participatiu. Tot fent referència a la terra i el medi ambient.
L’espectacle inclou material necessari i equip de so i musica.


FESTAACTIVITAT CREA UNA FIGURA

Grup d’edat:A partir de 6 Menors de 6 acompanyats
Espai: Consultori
Tipus d’Activitat: A l’interior, grups grans (30 participants)
Recursos Humans: 2 monitors/es
Recursos Materials: Cartrons, cinta adhesiva, plàstics, ampolles,pintura, material per reciclar,un aula, cadires, taules
Desenvolupament:Quan arribi el grup, es col·locaran als llocs corresponents i el/la monitor/a explicarà l’activitat a realitzar. Seguidament repartirà material en una taula, així cadascú escollirà el que vol per realitzar (un drac o una rosa).Durant l’activitat, si es té algun problema, el/la monitor/a ajudarà al nen/a.Un cop realitzada la figura s’emmagatzemarà per fer a la tarda l’exposició.
Objectius:Treballar la psicomotricitat fina i gruixuda , Aprendre a treballar amb volum , Assolir el treball manual , Introduir-los al “saber esperar” i a tenir paciència
ACTIVITAT CONCERT

Activitat 4: Concert

A les 22:30 l’equip de montatge del concert començará a preparar l’escenari.
La banda puigRepertori:
MÉS DE 70 CANÇONS PER ACTUACIÓ DES DE PIMPINELA A AC/DC !
· Butter Cup - The Impressions · Relax - Frankie Goes to Hollywood · I kiss that girl - Kate Perry · Daddy Cool - Boney M · Marta, Sebas, Guille y los demás / Toda la noche en la calle - Amaral · Basket case - Green day · Mamma Mia - Abba · Born to be alive - Patrick Hernandez · Vertigo - U2 · Malo - Bebe · Shake a tail' feather - Ray Charles · Pupurri Heavy - Metallica, Queen, Red Hot Chilli Peppers, AC/DC · I feel good - James Brown · All Star - Smash Mouth · Crazy Little Thing Called Love - Queen · La Chica Ye-Ye.