::Inici >JUSTFICACIÓ

JUSTFICACIÓ

En primer lloc es va detectar una necessitat comuna del poble: molta gent te collita pròpia i qui mes o qui menys tots far den dels seus pebrots i les seves carbasses. L’idea principal va ser satisfer aquesta necessitat, proporcionant un espai per fer un petit mercat al poble un cop a l’any.


Madurant l’idea del mercat hem vaig donar compte de que molts dels comerciants de Les piles de gaia tenen productes ecològics i molts d’altres treballen el camp i s’hem va ocórrer l’idea de : La fireta de les piles , un espai on comerciants i agricultors, compradors i usuaris intercanviïn productes ecològics, experiències i coneixements adquirits al llarg de tota la vida.


Finalment aquest projecte li he anomenat Eco piles, fent així referència als dos pilars importants de la fira ecològica 2011: L’ecologia i el poble de Les Piles.


La fira Ecològica de Les piles de gaia començarà el dia 22 d’abril . s’ha escollit aquest dia per que es el dia mundial de la terra i creiem que, que millor homenatge a la terra que promocionar-la.


La programació de les activitats d’aquesta festa temàtica estarà dirigida per un animador sociocultural amb l’ajuda de les associacions, entitats, individus i comerços que vulguin participar activament a en la festa. I amb l’ajuda d’entitats públiques, com  l’ajuntament o la conca del Barberà si hi fa falta.


Comptant amb totes aquestes persones que s’impliquen en la promoció cultural del seu poble s’ha desenvolupat aquest projecte.