::Inici >DESENVOLUPAMENT

DESENVOLUPAMENT

La fira començarà el dia 22 d’abril del 2011.

Totes les activitats de la fira estan pensades des de les diferents associacions que s’encarregaran de portar-les a terme.

- Associació de joves de les pilesvista.jpeg

- Associació de la loteria

- Penya blau-grana

L’inauguraria i un espectacle de clow, es per a totes les edats. El refrigeri que es presenten son receptes típiques compartides en tapés totes d’elles estan constituïdes per productes ecològics o macrobiòtics.

Després de cada activitat el servei de neteja adequarà la sala un altre cop.


Al dia següent els participants de la ruta verda sortiran de les piles a les 8:00h i arribaran i tornaran a les 11:00h aprox. La ruta serà guiada per dos forestals i dos persones que es coneixen la ruta, uns davant i els altres darrere del grup.

El material que han de portar dependrà de la manera de fer la ruta: bicicleta, peu, moto... l’itinerari no canvia, però el vestuari si.

Cal portar l’esmorzar i aigua o isotònics. Com a material complementari: el cafè del poble proporciona gots i aigua i cafè.Per la xerrada i la taula rodona necessitem: la sala del cafè, l’equip de so en funcionament, unes taules grans amb cadires i papers blancs i bolígrafs per prendre notes.Més tard, els encarregats del dinar popular captaran participants a la fira per poder dur a terme l’activitat. Tots els usuaris poden aportar el seu granet d’arròs a la cassola, i el seu esforç per remenar.A les 16:00h uns monitors i l’animador sociocultural seran els encarregats de portar a terme l’activitat de ‘’adopta un arbre’’, amb l’únic objectiu de la conscienciació i de que si no cuidem nosaltres de la natura no ho farà ningú.A les 19:00h s’obre l’exposició d’invents de sant Jordi del taller de manualitats, al consultori. On els artistes explicaran les seves creacions.Per acabar amb un bon sabor de boca es farà la cloenda a càrrec del grup la banda puig que s’encarregarà de donar fi a la fira ecològica 2011.