::Inici >- Productes Apícoles >- Tintura de Pròpolis (Propóleo)

- Tintura de Pròpolis (Propóleo)

El pròpolis (o propóleo) és una substància resinosa i enganxosa elaborada per les abelles a partir de les gemmes i escorces dels arbres com l'àlber, castanyer, pi, desmai, avet i bedoll. Al voltant d'un 50% són resines i bàlsams, un 25-35% cera, un 10% olis essencials o volàtils, un 5% pol•len i entorn d'un 5% diverses substàncies o matèries orgàniques i minerals.

- És una substància amb propietats antibiòtiques, anestèsiques i cicatritzants. La seva utilització en persones sanes augmenta la resistència natural de l'organisme i ho reforça en la seva lluita contra qualsevol agressió en general.

- Experiències clíniques han demostrat la seva eficàcia en tractaments d'angines, laringitis, faringitis, rinofaringitis, rinitis, sinusitis, otitis i afeccions pulmonars en general. Recomanat per a la higiene dental, el mal alè, la gingivitis, aftes, les infeccions dentals, després de l'extracció d'una peça dental, etc. I també certes úlceres gastrointestinals i colitis diverses.

- Indicat en afeccions i inflamacions del sistema urinari. Tractament de cremades, talls, ferides, furóncols, úlceres varicoses, calls, dureses, lesions a la regió anal i perianal, èczemes, micosis i certs tipus de psoriasis.

- Manera d'ocupació per a infeccions internes, via oral: Adults: 12 a 15 gotes de tintura de pròpolis diluït en 2 cullerades soperes d'aigua 2 vegades al dia. Nens: 5 gotes de tintura de pròpolis diluït en una cullera d'aigua o mel 2 vegades al dia.

- Manera d'ocupació per a infeccions externes, ús tòpic: Escampar la tintura de pròpolis 2 vegades al dia damunt de la ferida, cremada, èczema, fongs, etc. fins a la seva total curació. En la curació de malalties ocasionades per fongs, la durada del tractament ha de ser de 20 dies com a mínim, 2 vegades al dia.Tenim:

 - Pots de 30 ml.