::Inici >DESCODIFICACIÓ EVOLUTIVA

DESCODIFICACIÓ EVOLUTIVA

Mètode per rectificar les alteracions de la salut, alliberant l'energia travada en forma de tensió i sofriment per a que torni a ser energia vital saludable.
Com ja sabem, tot malestar i tota somatització en el cos, son conseqüència d'una alteració en el sistema nerviós central, i el sistema central depent absolutament del funcionament del sistema energètic.
La Descodificació Evolutiva amés de rectificar els símptomes, ensenya com prevenir-los i ser més auto-sufients per poder gestionar les pròpies situacións.
Mitjançant la pràctica de senzills exercicis que ens permeten comprendre les lleis naturals que regeixen tots els aspectes de la vida; salut, relacions, prosperitat i èxit.

consciència
Tot això és viable:
*Descarregant la motxilla de sofriment conscient e incosncient que bloqueja la nostra Essència, la nostra vitalitat, la nostra vida.

ones
    *Neteijant l'aigua del nostre organisme de tota la toxicitat emocional que la densifica probocant l'alteració de la salut i el nostre estat animic.
Per a que l'estat del aigua que som torne a ser el natural; aigua viva!!!


adn cristali
Llavors el nostre ADN codificat només amb informació harmoniosa i coherent amb la freqüència natural de la vida; el Amor...mantè l'harmonia i la coherència en el mon atòmic i cel·lular.