::Menś principal >Presentació (catalą)

Presentació (catalą)

PÀMIES advocats forma part d'un col.lectiu d'advocades i d'advocats especialistes en diverses matèries, que tenen despatx a varies ciutats,  i que ens permet donar uns serveis professionals de qualitat,  adaptats a les necessitats de cada cas concret de persones o d'empreses.

El nostre objectiu es poder oferir la millor atenció als nostres clients,  per aconseguir la màxima satisfacció posible.

Disposem d'un ampli horari d'atenció personalitzada, que ens permet atendre les seves consultes en qualsevol moment, durant els 365 dies de l'any.

Estem a la seva disposició, ja sigui a les nostres oficines, al seu domicili,  per teléfon o per internet, per atendre les seves consultes i els oferim els nostres servies d'advocats per
a la tramitació i assessorament en temes legals i jurídics.

Ramon Pamies

Ramon Pàmies -  advocat
Per altra banda PÀMIES assessors ofereix als clients, des de l'any 1977, un ampli ventall de serveis en temes d'assessoria a particulars, empresaris autònoms i petites empreses, principalment del Camp de Tarragona i Priorat, però també tenim  clients de la resta de Catalunya, Andalusia, Extremadura, Madrid, Andorra, França, Alemanya, EUA, Mèxic, Cuba,  Veneçuela, Argentina, etc