::Portada >» Notícies

» Notícies

Notícies referents a la Schola Cantorum i a les seves seccions.

 
Data Descripció
28-10-2018

Entrevista a Mns. MIQUEL BARBARÀ, amb motiu de la celebració del 30è aniversari de la creació de la SCHOLA CANTORUM DELS AMICS DE LA CATEDRAL de TARRAGONA.20181028-30Anys-1.jpg

27-10-2018

Inauguració de les SARGES restaurades de l'orgue de la Caterdral de Tarragona.20181027-PortesOrgue-1.jpg

15-04-2016 Acte institucional dels Mossos d'Esquadra (Festa de les Esquadres), a l'auditori del Palau de Congressos de Tarragona, amb la participació de l'Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona, sota la direcció de Josep-Enric Peris.
08-04-2016 Avui s'ha publicat la exhortació apostòlica "AMORIS LAETITIA" del Papa Francesc, adreçada als bisbes, als preveres i diaques, a les persones consagrades, als esposos cristians i a tots els fidels laics sobre l'amor en la família. Des d'aquí podeu llegir-la o baixar-vos-la. (Versió sencera en castellà).
31-03-2016 Acte de presentació a la sala d'actes del Seminari, de l'INVENTARI MUSICAL de la Catedral de Tarragona i de la seva digitalització. L'acte va ser presentat pel nostre director Mns. Miquel BARBARÀ. I aquí podeu llegir el discurs que va pronunciar en l'esdeveniment.
05-09-2015 Acte públic pel 27 DE SETEMBRE DEL 2015, organitzat per l'ANC, a l'Auditori del Camp de Mart de Tarragona, amb diverses personalitats que fan parlaments adients a la convocatòria de l'acte. El nostre director, Mns. Miquel BARBARÀ, va ser una de les personalitats convidades. La seva intervenció en l'acte la podeu llegir aquí.
30-07-2015 Sopar commemoratiu dels 25 ANYS DE REPRESENTACIÓ DE LA PASSIO DE SANT FRUCTUÓS. Després de l'esforç immens que va representar per a tots, organitzadors, actors, tècnics... els tres dies de representació en diferents escenaris de la ciutat, uns moments de convivència entre tots i de "contacte físic" relaxat i amistós, ens va venir bé a tots. I això es va produir al pati de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau, el dia 30 de Juliol del 2015, compartint un sopar, entregant records, visionant fotografies de les representacions i per sobre de tot... gaudint de la companyia d'una gran família com és l'Associació Cultural Sant Fructuós. Aquí teniu una petita mostra del que va passar aquest dia.
14-12-2013 Amb 156 comensals al menjador de l'Hotel Ciutat de Tarragona i presidits pel Sr. Arquebisbe, Dr. Jaume Pujol i pel nostre director Mns. Miquel Barbarà, amb l'assistència del representant del Cabildo Catedralici Mn. Joaquim Fortuny, del sots-director Mn. Miquel Castillejo, del President de l'Associació Amics de la Catedral de Tarragona, Sr. Hilari Alfaro (cantaire tenor), acompanyat de la seva esposa Sra. Anna Mateu (directora del Cor Jove i Cor Estels i cataire soprano), de la sots-directora Sra. Francesca Mayor (cantaire soprano), acompanyada del seu espòs Sr. Vicent Melià (cantaire tenor), s'inicia l'acte de cloenda de la celebració del 25è aniversari de la Schola Cantorum dels Amics de la Catedral.
18-10-2013 L'Andreu Muñoz, president de l'Associació Cultural Sant Fructuós, ens ha fet arribar una carta d'agraïment per la "generosa donació personal en el projecte de la Passió". Pensem que també nosaltres hem d'estar agraIts a tot el col·lectiu (actors/actrius, regidors d'escena, directors, personal tècnic i auxiliar...) per haver confiat, una vegada més, en nosaltres i per haver aconseguit, entre tots, una representació de la Passio Fructuosi molt reeixida. Des d'aquí podeu llegir la carta.
09-10-2013 Els quatre components de la comissió per als actes de celebració dels 25 anys de la Schola Cantorum, la Maria Massana, la Montse Amigó, el Josep Mª Cebrián i l'Agustí del Diego, han estat rebuts per la directora de Relacions Institucionals i Comunicació de l'Autoritat Portuària de Tarragona, la Srta. Montserrat Adan, per a tractar sobre la possibilitat d'una subvenció per a finançar una part dels actes previstos per a la celebració de l'esdeveniment commemoratiu. Hem pogut apreciar una molt bona predisposició.
14-09-2013 El Cor Jove dels Amics de la Catedral de Tarragona, participa en la 9a marató de donants de sang, al Teatre Tarragona.Foto002.jpg
10-09-2013 TARRAGONA DECIDEIX, acte unitari celebrat a l'auditori del Camp de Mart, amb diversos convidats que intervenen durant un curt espai de temps. El nostre director, Mns. Miquel Barbarà, va ser un dels convidats i, amb la seva intervenció, que podeu llegir aquí, va ser un dels que va aconseguir més aplaudiments de l'auditori.
02-09-2013 Comencem el nou curs 2.013/2.014. Aprofitem el primer assaig per a celebrar els 50 anys de sacerdoci del nostre director Mns. Miquel Barbarà i Anglès. PER MOLTS ANYS, MIQUEL...!!!
15-08-2013 Avui el nostre director, Mns. Miquel Barbarà i Anglès, celebra els seus 50 anys de sacerdoci. AD MULTOS ANNOS...!!!
09-07-2013 Dos dels quatre components de la comissió per als actes de celebració dels 25 anys de la Schola Cantorum, el Josep Mª Cebrián i l'Agustí del Diego, han presentat al Servei d'Assistència al Ciutadà de la Diputació Provincial de Tarragona, la petició d'una subvenció per a finançar una part dels actes previstos per a la celebració de l'esdeveniment commemoratiu. Haurem d'esperar encara uns dies per a veure si ens la concedeixen o no.
01-07-2013 Renovació parcial dels components de la junta de la Schola Cantorum. Després de la corresponent votació, han estat elegits JOSEP Mª CEBRIÁN VALIENTE, ANTONIO MARTÍN MARTÍN i ELENA CASTÁN MARCÉ per a ocupar els càrrecs de RELACIONS PÚBLIQUES, TRESORER i SECRETÀRIA respectivament. Des d'aquí els donem l'enhorabona més cordial i els animem a treballar en bé de la Schola Cantorum.
05-04-2013 Tres dels quatre components de la comissió per als actes de celebració dels 25 anys de la Schola Cantorum, la Maria Massana, el Josep Mª Cebrián i l'Agustí del Diego, han estat rebuts pel President de la Comissió Informativa del Servei d'Assistència al Ciutadà, de la Diputació Provincial de Tarragona, Sr. Albert VALLVÉ, per tal de fer-li un plantejament dels actes que ja s'han celebrat i els que tenim pendents de celebració per falta de recursos econòmics. La impressió que n'han tret de la trobada és bona. Caldrà esperar els resultats.
14-03-2013 La cadena COPE Tarragona-Reus (93.5 FM), va emetre una entrevista amb Mns. Miquel Barbarà per a parlar de les celebracions del 25è aniversari de la Schola Cantorum dels Amics de la Catedral de Tarragona. També hi van participar la Montse Amigó, relacions públiques de la Schola Cantorum i l'Agustí del Diego, en representació de la comissió per els actes del 25è aniversari.
05-03-2013
15-02-2013 El Cor, el Cor Joves Veus i l’Orquestra dels Amics de la Catedral van participar en la presentació del cartell de setmana santa de la ciutat de Tarragona, amb un concert a l’església de Sant Agustí. Total uns 140 participants. Va actuar d’organista el Sr. Josep-Enric Peris i de directors la Sra. Ana Mateu i Mn. Miquel Barbarà.
La presentació del cartell la va fer el President de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de la ciutat de Tarragona, Sr. Joaquim Julià. Hi van intervenir el Sr. Alcalde, Sr. Josep Fèlix Ballesteros i el Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol i Balcells.
A l’inici de l’acte dos membres de cada confraria, un de gran i un de petit, van encendre 12 espelmes i el Sr. Arquebisbe una al mig de totes, en una representació molt emotiva de “la quaresma llum en el camí cap a la Setmana Santa i la Pasqua”.
12-02-2013 A l'espai "La vida en solfa" de Ràdio Estel (100.6 FM), s'emet una entrevista al nostre company Agustí del Diego, on parla de la seva afició a la música i la seva relació amb la Schola Cantorum. La podeu escoltar des d'aquí mateix i la seva durada és de 19' 6".
06-02-2013 La Schola Cantorum dels Amics de la Catedral de Tarragona, i emmarcat dins els actes de celebració del seu 25è aniversari, oferirà una Missa en sufragi dels components de totes les seccions que han estat cridats ja a la Casa del Pare. Serà a les 19:30 hores a la S.E. Catedral M. i P. oficiada pel Sr. Arquebisbe, Dr. Jaume Pujol.
05-02-2013 Avui, el Diari de Tarragona publica un reportatge sobre la Schola Cantorum, a partir de l'entrevista que van fer als nostres companys Josep Mª Cebrián i Agustí del Diego, i que podeu llegir clicant aquí.
01-02-2013 Avui fa un any de l'apertura d'aquesta pàgina web. Durant aquest any la web ha rebut un total de 4.364 visites, que han visionat un total de 20.414 pàgines. Això dóna una mitjana de 11,96 visites/dia i de 4,68 pàgines/visita. En podem estar contents i donar-ne gràcies a Déu.


Notícies de l'any 2.012

Portada35.gif Adalt35.gif.