::Inici >Que fem

Que fem

SUPORT COMPTABILITAT

Com a suport o ajuda a totes les empreses, autònoms, gestories etc, que realitzin tasques relacionades amb la comptabilitat i facturació, a mes  dels impostos relacionats amb la comptabilitat, com ara els pagaments d’IVA, retencions, etc.

La realització dels nostres serveis es farà principalment en el propi domicili dels nostres clients, evitant d’aquesta manera que s’hagin de desplaçar.

La introducció dels documents a la comptabilitat es farà de forma personalitzada, seguint els criteris i metodologies pròpies de cada empresa.
 
 
COMPTABILITAT PERSONALITZADA

Portar la comptabilitat de les pimes i autònoms, i també la fiscaltitat  relacionada amb les transaccions comptables, es a dir el pagamant d'IVA, retencions, pagaments fraccionats, etc. segons les característiques de cada empresa.

La comptabilitat es pot portar tant des del domicili del nostre client, ja sigui amb el programa de comptabilitat que disposi l'empresa o amb un altre programa de comptabilitat.  I l'altre opció  es  portar la comptabilitat des del nostre domicili informant periodicament (trimestralment, etc) dels resultats de l'empresa.