::començament >Software

Software

Per a poder visualitzar les Ruttex és necessari tenir instal·lat almenys un dels programes que hi han a continuació. Només dos d'ells són gratuïts i, si no es requereixen realitzar operacions d'usuari avançat, des del Centreex recomanem l'ús de Google Earth.

Google Earth
et permet desplaçar-te a qualsevol lloc de la Terra per veure imàtges de satèl·lit, mapes, relleus i edificis en 3D i, a més, explorar galàxies del firmament. Pots recórrer contingut geogràfic molt variat, guardar els llocs que visitis i compartir-los amb altres.
Descàrrega Google Earth (Freeware)

OziExplorer és un programa interactiu que usa mapes convencionals i alguns en format vectorial, que permet planificar viatges, realitzar funcions de Mapa Mòvil, permet a l'usuari crear i afegir Waypoints, Rutes i Tracks a un Mapa només fent clics damunt. A més permet intercanviar aqeust tipus d'informació entre els receptors GPS i un ordinador.
Descàrrega OziExplorer

CompeGPS visualitza mapes digitals, descarrega'ls d'internet o calibra els teus propis per a poder gestionar al damunt d'ells tota la informació necessària per a les excursions. Crea rutes, tracks o waypoints i analitza els resultats aconseguits amb tot luxe de detalls. A més, el mode 3D ofereix una perspectiva més realista i espectacular de tot allò que es pugui sentir com si realment estiguessis al camp.
Descàrrega CompeGPS

GPS Trackmaker et permet fer visualitzar mapes i integrar les funcions GPS, a més de ser compatible amb un ampli ventall d'aparells receptors.
Descàrrega GPS Trackmaker (Freeware)

MapSource
és el software específic de Garmin per a la càrrega i descàrrega de mapes i rutes per als aparells GPS Garmin.
Descàrrega MapSource