::començament >Què és? Qui som?

Què és? Qui som?

El CENTREEX és com es coneix l'entitat A.C.R Centre Excursionista de Sant Jaume dels Domenys, que nasqué l'1 de març de 1980 (ja fa 30 anys!). Avui aquesta entitat es coneix com a Centreex arreu de la comarca i cada dia una mica més arreu del territori català.

Els objectius i raons per les quals el Centreex es mou és promoure activitats a nivell social, cultural i esportiu per tal de fomentar la integració i la participació ciutadana, i també practicar activitats esportives a nivell popular, de competició i divulgatiu.

Les activitats en què es centra són en l'àmbit físico-esportiu, lúdic i del lleure que poden ser excursions a peu, senderisme, sortides amb BTT, torneigs d'esports, gimcanes populars, curses d'orientació, colònies, etc.

  Des del 2011 el Centreex té una secció dedicada especialment a les activitats de muntanya i excursionisme, aquesta secció es coneix com SMEC (Secció de Muntanya i Excursionisme del Centreex) que promou les línies de senderimse, BTT, Orietació i Running.Premi Nautilus

Premi entitat destacada del 2011 de Sant Jaume dels Domenys

El passat divendres 11 de novembre de 2011, el Centreex va rebre el premi com entitat més destacada per la seva activiat durant el 2011a Sant Jaume dels Domenys. Premi que concedeix l'Associació cultural Nautilus de Sant Jaume dels Domenys.

El premi va ser rebut de mans del president de l'entitat, Josep Ma. Urgell, del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i del senyor alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Magí Pallarés. Dins l'acte de presentació del llibre "Ahir i avui de Sant Jaume dels Domenys"

nautilus