::Inici >Novetats

Novetats


Estalvi d'energia

estalvi_energia.jpg

Les bombetes de baix consum fan que cuidem el medi ambient per la seva escassa despesa d'energia. Calcula el que pots estalviar si utilitzes aquestes làmpares punxant la bombeta.Premis Cambra 2009

Premis_Cambra_2009.JPG


La Cooperativa Cefir ha estat guardonada amb un Premi Cambra a la continuïtat empresiarial.
Montblanc ha estat l’escenari  de la segona edició del Cambra, Empresa i Territori, la Nit dels Premis Cambra. Un acte celebrat al pavelló del Casal Montblanquí, amb l’assistència de més de 400 persones, que ha servit per homenatjar a un centenar d’empreses, la majoria d’elles de la Conca de Barberà, la comarca amfitriona. Durant l’acte, presidit pel Conseller d’Innovació, Universitat i Empresa Josep Huguet, el president de la Cambra Isaac Sanromà ha volgut destacar la importància d’actes com aquest especialment per donar suport a les empreses en un moment com l’actual, plegat d’incerteses atenent la situació econòmica que estem travessant.
En aquesta segona edició del Cambra, Empresa i Territori s’han lliurat 92 Premis a la Continuïtat Empresarial per aquelles empreses de la Conca de Barberà que han acreditat més de 25 anys d’activitat.