::Inici >Presentaciˇ

Presentaciˇ

Hist˛ria

cartell_40_anysplaca_Ferca.jpg

Som una Societat Cooperativa Catalana Limitada que compta amb una amplia plantilla especialitzada que actualment és de vuit treballadors.
L'empresa té els seus orígens l'any 1964 i el passat  any 2014 es va celebrar una festa d'aniversari per commemorar-ne els 50 anys d'activitat.
CEFIR és una empresa afiliada a FERCA  que és una federació viva amb ànim de col·laboració amb els diferents estaments del sector, per treballar a favor de la seguretat en les instal·lacions i una major professionalitat, les empreses associades que lluiexen les plaques de FERCA donen a conèixer als usuaris els veritables professionals del sector. Agremiada també al Gremi d'Instal·ladors de L'Alt Camp.ExperiŔncia

lluminària_1Agrobotiga_Blancafort.jpgSocietat_Barberà.jpgLa nostra feina està especialitzada en fontaneria, instal·lacions elèctriques, climatització, telecomunicacions, etc. tan d'obra nova com en la reparació d'avaries, i va dirigida a empreses, entitats públiques i  particulars.
Durant els últims anys hem portat a terme multitud de treballs, dels quals podem destacar.
Enllumenat públic d'algunes poblacions de la Conca de Barberà: Forès, Passanant, Blancafort, Montblanc (C/Major), Lilla, Solivella (carretera), Rojals, La Pobla de Ferran, Sala de Comalats, La Glorieta i Belltall.
Agrobotiga de Blancafort, Local Societat de Barberà, Víver d'empreses de Barberà.