::Inici >TÉCNICA METAMORFICA

TÉCNICA METAMORFICA

TÈCNICA  METAMÒRFICA

La Tècnica metamòrfica s'enquadra dins de les tècniques terapèutiques holístiques. Té en compte l'Ésser Humà com un tot indivisible, i per tant, per tractar un part ha de ser tractat el tot integral d'aquest Esser Humà.

 Consisteix en fer tocs suaus en zones del peu, mans i cap en el recorregut per on es localitzen diversos punts reflexos de la columna vertebral, que al seu torn es corresponen amb les diferents etapes de la gestació de l'ésser humà, des de la concepció fins al part.

Amb el massatge s'allibera i alleuja la tensió mental i emocional, el que indueix a la relaxació física. L'individu recupera la força vital, els bloquejos solen ser eliminats i s’afavoreix  l’auto curació. L'efecte és agradable i relaxant produint-se una sensació de benestar, fluïdesa i plenitud. És una eina única per a la transformació personal molt accessible a tots i fàcil d'aprendre i integrar en la nostra vida quotidiana.

Aquesta teràpia està indicada per a totes les edats, especialment en nens i nadons, durant l'embaràs, en casos d'estrès, depressió, ansietat, etc. En malalts terminals,  ajuda a l'acceptació del trànsit que estan a punt d'emprendre (el naixement d'una nova realitat)                

La finalitat de la Tècnica Metamòrfica és recuperar l’instint curatiu de l'ésser humà.

 
El nexe d'unió entre les diferents parts de l'organisme és l'Energia, el Chi, el Ki, la FORÇA VITAL.


La malaltia és considerada per tant un desequilibri o bloqueig de l'energia. Desbloquejant aquesta energia, la FORÇA VITAL, afavorim que SANI  el nostre organisme, la nostra ment i la nostra ànima. Només amb la FORÇA VITAL pròpia.


Es pot concloure que l'eficàcia de la curació resideix en l'alliberament energètic.