Enllaços d'interès
QUE ÉS EL PSYCH-K?
::Inici >PSYCH-K®

PSYCH-K®

PSYCH-K SIMBOL


QUE ÉS PSYCH-K®?
   

 

És una tècnica  que ens ajuda a reprogramar la nostra ment i per tant, a canviar la nostra vida. Ens permet treballar directament en la ment subconscient, de manera senzilla, ràpida i eficaç, canviant formes de pensament o creences que tenim arrelades i donar el poder a la persona per triar el què vol.

 

PSYCH-K® és un conjunt de procediments senzills que combinen una sèrie de tècniques diferents, que anomenem balanços,  que faciliten l’identificació i el canvi de les nostres creences, inconscients i autolimitants, per altres que ens ajuden a assolir els nostres objectius.

Va mes enllà de les afirmacions, de la voluntat i del pensament positiu.

 http://www.youtube.com/watch?v=ymSEvdl9osM

“PSYCH-K® és una manera senzilla de reprogramar  el ’software’ de la teva  ment per  canviar el resultat de la  vida”. Rob Williams Originador de PSYCH-K®

Ens permet canviar a nivell subconscient, que és on neixen tots els comportaments humans, tant els constructius com els destructius. Les creences autolimitants que ens perjudiquen o ens impedeixen aconseguir allò que volem a la nostra vida.

És un sistema molt senzill que permet portar a la pràctica totes les teories que hem pogut conèixer a través de llibres com El Secret. És la demostració real que la Llei de l'atracció existeix i que és a l'abast de tothom dur-la a terme.

 

Amb el PSYCH-K ® la persona pren consciència de la força dels seus pensaments i recupera el control sobre ells. Podent-los enfocar de forma positiva cap a les seves metes i objectius.

 

No és una teràpia convencional, és un procés que fa la persona.

 

Quan  canvies la teva manera de veure les coses, les coses canvien”  Wayne W.  Dyer


 

El nom esta composat per dos paraules Psych (de psicologia, ànima. Esperit) i la K de kinesologia. Es pronuncia  /saikei/

 

 
http://www.youtube.com/watch?v=Ly-yYKkWG3I&feature=related

  

ORIGENS DEL PSYCH-K®

És una tècnica originada pel psicòleg nord americà Robert M. Williams, l’any 1988.

Pàgina oficial  www.psych-k.com

El Dr. Bruce Lipton, autor del llibre “La Biologia de la Creença”, recomana aquest mètode.

Doctor en Biologia cel·lular. Professor a les facultats de medicina de Wisconsin i Stanford. És un dels pioners en la investigació de cèl·lules mare i clonació de cèl·lules. Guanyador del premi al  millor llibre de ciència al 2006 i del Premi Goi a la pau al 2009.

B. Lipton  destaca el conflicte entre els desitjos  de la ment conscient i les gravacions  que existeixen  en la ment subconscient. Demostra científicament la capacitat real del  pensament de canviar la nostra realitat tal i com nosaltres la desitgem


 http://bruceliptonbarcelona.com/

En general, pensem que controlem la nostra vida, però els neuro-científics han descobert que entre el 95 i el 99 per cent del nostre comportament està baix el control de la ment subconscient i entre un 5 i un 1 per cent de la conscient.

Les experiències passades  s’emmagatzemen al subconscient i això crea  una mena de filtre  que fa que responguéssim d’una manera determinada a una situació. Per tant, és molt clar que les nostres creences marquen els nostres límits.

Pot semblar preocupant, però la bona noticia és que prenen consciència ho podem canviar.

Henry Ford deia “ Tant si penses que pots,  com si penses que no pots... encertaràs”

 

QUÈ PUC CANVIAR AMB PSYCH-K®?

Es poden resoldre fòbies, angoixes, problemes d'autoestima, adiccions, malalties, situacions adverses, conflictes familiars, laborals, econòmics, de falta de confiança, inseguretats, pors... qualsevol cosa amb una implicació emocional pot ser treballada en una sessió.

Les Creences són la base de la nostra personalitat, algunes son limitants i afecten el  nostre estat d’ànim, relacions, rendiment, salut, treball, autoestima ... ”tot allò amb el que xoquem quan volem canviar,  millorar o fer alguna cosa  diferent a lo que sempre hem fet.

Exemples de creences limitants:

Sempre em passa el mateix

Mai no trobaré parella

Em costa molt estudiar

Em resulta molt difícil entendre'm amb la meva mare

No m'agrada el meu aspecte físic

Em fa molta por agafar el cotxe

Tinc pànic a volar amb avió

Sempre penso que perdré el que tinc quan em passa alguna cosa bona

Los diners costen molt de guanyar

Los diners se’n van volant

Ningú no m'escolta

Els meus fills no em valoren

Em costa molt expressar el que sento

Em sento molt pressionat a la feina

No m'agrada on treballo

Estic molt estressat

Tinc moltes migranyes

Em sento ridícul si parlo en públic

Sempre em constipo.

No soc ningú

Sóc tonto (sóc un talòs)

Sóc com sóc i això no es pot canviar.

 

 

Exemples de creences potenciadores:

 

Sóc bon estudiant, tinc bona memòria

M’estimo incondicionalment

M’agrada volar en avió

Estic tanqui’l i relaxat conduint

Parlo en públic be i en tranquil·litat

Tinc bona salut

Estic orgullós de ser qui sóc

Confio en mi mateix

El diners són bons.

Els diners són fàcils de guanyar

Tinc una bona feina.

 

 

COM ÉS I COM FUNCIONA UNA SESIÓ DE PSYCH-K®?


PSYCH-K® utilitza un procés de Kinesologia fent un test muscular, perquè els músculs estan sempre en comunicació amb el subconscient (cosa que no passa en la ment conscient) per identificar les creences..
La Kinesologia és una tècnica basada en les respostes musculars del cos davant d'un estímul concret, pot ser una pregunta, un aliment, etc. El cervell envia una informació diferenciada als músculs quan detecta un estímul "positiu" o un de "negatiu."

. Tot seguit es fan una  sèrie de moviments i postures corporals que s’anomenen balanços que són  tècniques d’integració dels dos hemisferis del cervell, el dret i  l’esquerre.  El balanç és un procés que equilibra els dos hemisferis i ens ajuden a accedir al nostre major potencial i facilita el canvi.

El balanç crea el potencial. Tu crees els resultats en les teves accions!!!

El balanç transforma les teves resistències. Tu has de fer el treball!!! 

Per exemple en temes de salut, t’ajuda a reduir la tensió i el conflicte intern. Tu tens que prendre les mesures  adequades: tractaments, descans. exercici, alimentació, ...

 No està basada en parlar sinó que s’orienta completament de cara a la solució. És un procés interactiu, que només dura uns pocs minuts i amb el que podem canviar una creença.

No és necessari tenir una idea preconcebuda de com funciona el PSYCH-K®, ni tant sols cal creure-hi, simplement has de saber quin aspecte de la teva vida t'agradaria millorar i fer la sessió.

 

“Si sents seguretat en tu mateix, les teves pors desapareixen, si desapareixen les teves pors, desapareixen els teus problemes, si desapareixen els teus problemes, apareixes tu” . Eva Sandoval

 

Entre el que vas aprendre pot estar: és difícil canviar, "jo no puc", la vida és dura ... i en realitat  no és així. Moltes  persones que pensaven així ho han canviat.  Només és qüestió de triar que és el que vols a la teva vida.

Això és un procés, un camí, una cosa que pot implicar temps i canvis, que pot no ser immediat.
Durant aquest procés el més important és que siguis afectuós  amb tu mateix, que et tractis amb amor i respecte.