::Inici >Circuito Calafat

Circuito Calafat


Calafat circuit de motos - Cronologia d'Esdeveniments

 

Sóc un resident de Calafat i han tingut un habitatge en aquesta urbanització dels últims 45 anys. Recentment, la meva dona i jo vam començar a escoltar una creixent quantitat de soroll continu d'alt nivell procedents de la moto de carreres de circuit als afores de Calafat. Gairebé al mateix temps, he rebut diversos correus electrònics de queixes dels veïns per l'elevat nivell d'activitat i el soroll del circuit. Els residents de Calafat van estar molt interessats en que el circuit de carreres és normalment tancat des de finals de juny fins al setembre. Però, estàvem bé al juliol i va poder veure que el circuit de carreres de motor seguia funcionant.

 

He parlat amb diversos amics i altres coneguts dins de la urbanització i tots ells han confirmat que tots ells estan exasperats i no pot tolerar més el terreny de joc continus i nombrosos de les motos de carreres en el circuit. La urbanització Calafat és una zona residencial i un lloc per relaxar-se i gaudir de les platges i jardins. No obstant això, a causa del soroll constant del circuit de carreres, tots som incapaços de gaudir dels nostres jardins. En conseqüència, hem decidit fer una llista de totes les persones que es veuen afectats pel soroll del circuit de carreres.

 

Durant juny i principis de juliol ens va trucar per telèfon a la policia local de l'Ametlla de Mar en quatre ocasions per queixar-se sobre el nivell de soroll que emanen del circuit. En cada ocasió, la policia, on molt simpàtica, però se'ns va informar que el circuit de carreres era un negoci privat, que estaven legalment no pot prendre cap acció.

 

El lloc web del circuit de carreres de Calafat ha assenyalat que està en construcció (veure requadre enllaç al lloc web] {} http://www.circuitcalafat.com/. Però el 20 de juny vaig visitar el circuit de Calafat i va descobrir que ha estat completament renovat i que el circuit de carreres ha estat reparat i ressorgir amb l'asfalt. És evident que aquest establiment de carreres de motor s'ha millorat molt. Això va ser una sorpresa que els residents de Calafat estaven sota la impressió que aquest establiment de carreres, com a tal, havia de ser tancats i ser usat com a escola d'automòbils per a les vendes de cotxes de correus i punt de recuperació de trànsit.

 

El 25 de maig va escriure a l'autoritat local de l'Ametlla de Mar, demanant informació sobre el circuit de carreres, incloent la seva llicència, la durada i el nivell de soroll permès. En una carta datada el 26 de juny, el Regidor d'Urbanisme Joan Pere Gómez Comes va respondre indicant que el circuit de carreres és propietat del Consell, però ha estat llogat a Promocions SL Calafat. per a la seva explotació.

 

El 13 de juliol de 2009, vaig assistir a una reunió amb Joan Pere Gómes ve. Durant aquesta reunió, el Sr Gómez em va informar que el Consell no era responsable de les activitats o els nivells de soroll del circuit de carreres. He dit al Sr Gómez d'una situació similar en el Jarama, on el circuit de carreres de no complir amb la normativa de soroll (màxim 65 decibels arribar als habitatges properes) i es força a qualsevol lloc de la barrera de so de protecció o tancar el circuit de carreres. També va informar al Sr Gómez, que jo sàpiga com a mínim 50 propietaris de xalets a Calafat, que han declarat que estan disposats a unir-se a mi perquè el circuit de carreres compleix amb la legislació actual de la contaminació acústica. En aquest moment, el Sr Gómez li va demanar al seu col lega, el senyor Jacobo Martínez (secretari del Consell) per unir-se a la reunió. Després d'escoltar els punts que planteja, el Sr Gómez i el Sr Martínez va reconèixer que el Consell podria tenir alguna responsabilitat, i va demanar que s'aixequi la sessió per tal de verificar la seva situació jurídica i avaluar la viabilitat d'una barrera del so.