Enllaços d'interès
Alforja Futbol Sala
::Portada >Núm. 63: Octubre - Desembre >Pàgina de l'esport

Pàgina de l'esport

ALFORJA FS, el futbol sala del poble

És una satisfacció tornar a ser amb tots vosaltres en aquest segon any d’existència com a entitat esportiva dins el nostre poble, Alforja. Després d’un any, podem dir que Alforja FS ha tingut una acollida immillorable dins les vostres llars, i és per això que des d’aquí volem donar les gràcies a tothom.
En aquests temps tan difícils us volem demanar el vostre suport perquè tots junts estem convençuts que podrem portar el nom d’Alforja com a exemple d’aquest esport tan dintre com fora de la pista i d’aquesta manera sentir-nos tots orgullosos d’aquesta entitat.

Aquesta temporada 2008/09, l'entitat s'ha bolcat plenament a donar progressió a la bona marxa de l'anterior campanya, la qual es va veure truncada amb la tercera plaça. El vigent campionat ha esdevingut una competició amb més dificultat de l'habitual amb la incorporació de quatre equips, donant lloc així a una lluita aferrissada de divuit entitats. Aquesta reestructuració que organitza la Federació Catalana de Futbol al grup tarragoní ha provocat que clubs d'alt nivell es disputin l’única plaça que dóna accés a la Territorial Catalana. A aquestes alçades de la lliga, jornada 10 de 34, l'Alforja FS gaudeix d'una situació privilegiada respecte els competidors.

Classificació

Classificació extreta de la web oficial de la Federació (www.fcf.cat).

Els números són encoratjadors per tindre bones sensacions, però la veritat és que estem parlant d'una lliga llarga on la primera volta només és una introducció. És per això que l'entitat va estar treballant durant els mesos d'estiu per aconseguir una sèrie d'incorporacions que permetrien a l'equip afrontar un campionat d'aquestes característiques. Jugadors provinents de futbol o d'altres clubs s'han donat comunió a Alforja per dur el futbol sala del poble on es mereix.

Les incorporacions han estat Ruben Tello, David Morillo, Juan Artigas, Alexis Carcellé i Òscar Gual. Tots ells, juntament amb 10 membres més (jugadors i junta), configuren un equip que va en una única direcció i és per això que des d'aquí aprofitem per demanar el suport de tot un poble que de ben segur ens ajudarà que el vent favorable no cessi. El punt on convoquem trobada és el Parc d'Amics d'Alforja els dissabtes a les 16h de la tarda. Val a dir que virtualment els seguidors poden donar el seu suport al nostre web (http://alforjafs.blogspot.com), on trobaran notícies i l'actualitat del club.

Com sempre, és incondicional l'ajuda brindada per tots els patrocinadors, a qui aprofitem per agrair-los tot el que estan fent, ja que sense ells aquest projecte no tindria sentit. Esperem retornar-los aquesta confiança d'alguna forma que es puguin sentir correspostos. Juntament amb els patrocinadors hem volgut muntar una cistella de Nadal per premiar aquesta confiança entre el poble, la qual es rifarà amb la Grossa de Nadal. Us desitgem bona sort!

I per concloure, aprofitant la proximitat del Nadal, desitgem a tothom unes bones festes.

Bon Nadal i pròsper any 2009!

 
ALFORJA F.S.