::Inici >- Presentació

- Presentació

LaXarxa Solidària per la Fibromiàlgia i la Sindrome de Fatiga Crónica.Valls-Alt Camp


El seu objetiu prioritatí és el de col·laborar, des de la societat civil, en la millora de la qualitat de vida dels malts/es afectats/des per aquestes malalties i les seves famílies de Valls i comarca, acostant els seus serveis a l'entorn més proper al malalt.


LaXarxa Alt Camp treballa fonamentalment en el camp de:


  • Els malalts/es i els seus famliars mitjançant tasques d'informació, suport i reinvindicació dels seus drets.

  • La societat civil, mitjançant tasques d'informació, formació i conscienciació.

  • Els professionals, mitjançant la col·laboració, respecte i suport a tenir la formació i recursos necesaris per tractar aquestes malatties.

  • Les Administracions públiques, per a la plena NORMALITZACIÓ d'aquestes malalties en el Sistema Sanitari i Social.

  • La comunitat científica, mitjançant la promoció de la invetigació sobre origen, tractament i, en un futur si és posible la curació.


Laxarxa Alt Camp col·labora en l'elaboració, consens i difució dels Manifests de la Fm i la Sfc cada any que es celebra el 12 de maig Dia Mundial de la Fibromialgia, participa en totes aquelles Jornaces i Cursos relacionats amb la Fm i Sfc.


Laxarxa té conveni de col·laboració amb la Fundació de afectats de Fm i Sfc i està federada amb la Federació Mestral, la Federació d'associacions de Fm i Sfc de Catalunya, la Federació Catalana de Voluntaris i la Federació Ecom.


LES XARXES DE FM I SFC


Les associacions creades amb el nom comú de XARXA SOLIDÀRIA PER LA FM I SFC tenen com a objetiu comú i prioritari el de col·laborar, des de la societat civil, en la millora de la qualitat de vida dels malalts per aquestes malalties i les seves famílies, acostant els serveis a l'entorn més proper al malalt d'acord amb la diversitat territorial de les comarques de Tarragona i assumint un projecte de col·laboració entre elles des de la independencia de cada associació.