Segons
Segons
arns/carnes
Medallons de filet de vedella amb foie d’ ànec amb pomes asades 7.50sup
Medallones de solomillo de Ternera con foie de pato y manzanas asadas
Entrecot de vedella a la planxa a la gorgonzola+5supl.
Entrecot de ternera a la plancha a la gorgonzola
Melòs de porc ibèric amb graten de foie sobre un llit de
patates al vi blanc
Meloso de cerdo ibérico con graten de foie sobre un lecho
de patatas al vino blanco
Magret d’ ànec a la sal i regat amb una salsa de
prunes confitades a la canyella+5supl.
Magret de pato a la sal y regado con una salsa ciruela
confitadas a la canela
Confit d’ ànec amb figues al moscatell sobre un llit de
patates al vi blanc i espàrrecs bladers
Confit de pato con higos al moscatel sobre un lecho de patatas al
Vino blanco y espárragos trigueros
Farcell de pasta turca al forn farcida d’ ànec confitat, formatge
feta, nous, mel, canyella i pebrots escalivats.
Atadito de pasta turca al horno rellena de pato confitado, queso feta, nueces, miel, canela y pimientos asados
eix / pescado
Bacallà confitat i gratinat amb formatge de cabra i mel+5supl
Bacalao confitado y gratinado con queso cabra i miel
Orada al forn farcida de bolets amb mel i mostassa
Dorada al horno rellena de setas con miel i mostaza
Cassoleta de rap i probolone al forn amb musclos
i espàrrecs bladers al pesto vermell
Cazuela de rape i probolone al horno con mejillones i
espárragos trigueros al pesto rojo
Lloms de orada cruixents sobre un llit de patates panadera,
regat amb un romesquet amb musclos i cigales
Lomos de dorada crujientes sobre un lecho de patatas panadera, regadas con un
romesco de mejillones i cigalas
Xipirons a l’ andalusa sobre una graellada de verduretes al formatge blau
Chipirones a la andaluza sobre una parrillada de verduritas al qu so azul