Primers
Primers
es amanides/las ensaladas
Amanida del Taller; combinat d’ enciams, tomàquet xerri, fruita de temporada, saltejat de bolets, fruits secs i regat amb una vinagreta de maduixes.
Ensalada del taller; combinado de lechugas, tomate xerry, fruta de
temporada, salteado de seta i una vinagreta de fresas
Timbal de bacallà sobre un llit de patata al caliu, enciam, ratlladura de tomàquet i olives d’ Aragó
Timbal de bacalao sobre un lecho de patata asada, lechuga,
Ralladura de tomate i olivas de Aragón.
Amanida Gratén; Combinat d’ enciams amb nous, poma acida, graten de formatge de cabra i regat amb una vinagre de maduixes
Ensalada gratén; combinado de lechugas, tomate xerry, fruta de temporada, queso de cabra gratinado sobre pan turco i bañado con una vinagreta de fresas.
Amanida tèbia; pebrots i albergínies escalivats i acompanyat d’ un saltejat de magret d’ ànec, formatge feta, salsa de vi dolç, nous,orenga i espàrrecs bladers.
Ensalada templada; pimiento i berenjena asados, i acompañado de un salteado de magret de pato, queso feta, nueces, espárragos trigueros, orégano i salsa de vi dolç
ls carpaccios
Carpaccio de bou al parmesà amb sal maldo, pebre negre i oli d alfàbrega.
Carpaccio de buey con sal maldon, parmesano, pimienta negra i
aceite virgen a la albahaca
Carpaccio de bacallà amb tomàquet ratllat i encenalls de
ceba de figueres i oli verge
Carpaccio de bacalao con tomate natural rallado, virutas de cebolla
de Figueres i aceite virgen
Carpaccio de pop sobre un llit de patata confitada,
pebre vermell, oli verge i sal maldo +5supl
Carpaccio de pulpo sobre un lecho de patata confitada,
pimienta roja, aceite virgen i sal maldon
Carpaccio de llom farcit de llagostins amb vinagreta de mel
i mostassa i polsim de parmesà
Carpaccio de lomo relleno de langostinos con vinagreta de
miel y mostaza y parmesano
el Taller
Tàrtar de vedella marinat amb vinagre de xereç, vi dolç, ceba vermella
i pebre negre, cobert amb encenalls de foie caramel·litzats.
Tartar de ternera marinado con vinagre de jerez , vino dulce, cebolla roja, pimienta negra i cubierto de foie caramelizado
Timbal de dos colors de foie amb codony, maduixes, sal maldon i torradetes
Timbal de dos colores de foie con membrillo, fresas, sal maldon y tostaditas
Formatge probolone a la planxa sobre ratlladura de tomàquet
natural i confitura de ceba
Queso probolone a la plancha sobre una ralladura de tomate natural i confitura de cebolla
Ous estrellats sobre un llit de pates panadera, encenalls de foie amb
bacon i reducció al Pedro Ximenez
Huevos estrellados sobre un lecho de patatas panadera, virutas de foie i reduccion de Pedro Ximenez
Farcellets de mango caramel.litzats amb foie i acompanyats
amb un buquet d’enciams i vinagreta de mel i mostassa
Atadito de mango carmaleizado con foie y acompañado de un buquet de lechugas y vinagreta de miel i mostaza
asta i arròs
Raviolis de formatge a la salsa de carbassó i llagostins al parmesà
Raviolis de queso a la salsa de calabacín y langostinos al parmesano
Plomes de pasta al pesto vermell amb llagostins al parmesà i nous
Plumas de pasta al pesto rojo con langostinos al parmesano i nueces
Risoto de bolets i encenalls de foie
Risoto de setas y virutas de foie
Arròs al forn a la marinera amb musclos, llagostins, sèpia i cigales
Arroz al horno a la marinera con mejillones, langostinos, sepia i cigalas
Arròs al forn a la mar i muntanya amb musclos,
llagostins, sèpia, cigales i costelletes
Arroz al horno a la mar i montaña con mejillones,
langostinos, sepia, cigalas y costillitas
Arròs al forn amb verduretes ( espàrrecs bladers, bejoques, bolets)
Arroz al horno de verduritas (espárragos trigueros, judías verdes, setas)
Arròs negre al forn amb sèpia, muslcos i llagostins
Arroz negro al horno con sepia, mejillones y langostinos
Fideuâ de bolets amb foie i gratinada amb formatge parmesà
Fideuâ de setas con foie gratinada con queso parmesano
Els arrossos son per a dos persones
L’ arròs triga 25 minuts recomanem que l’ agafin de segon
Els arrossos tenen un suplement de 5.50 per persona