::Inici >Fes-te donant d'òvuls

Fes-te donant d'òvuls

dona ovuls
DÓNA ÒVULS

DÓNA VIDA

Probablement mai haguéssis pensat que et podria passar a tu.

No podré tenir mai fills !!!.

Aquesta situació, cada cop més freqüent, pot arribar a causar transtorns emocionals tant importants, que facin trontollar tant a la dona, com a la seva relació de parella. Ara com ara, un de cada tres tractaments requereix de la teva ajuda.

La donació de gamets femenins va ser autoritzada per la legislació Espanyola l’any 1988, (Llei 35/1988, 22 de Novembre). Segons aquesta, la maternitat serà atorgada a la dona que pareix el fetus.

Es tracta d’un acte de solidaritat i generositat. No t’agradaria que t’ajudessin a tu si et trobessis en aquesta situació. Si ets mare segur que ho entendràs.

La donació d’òvuls ha de ser altruista, anònima i voluntària.

Cada mes, en el procés d’ovulació, es perden molts òvuls, que ningú podrà aprofitar. Mitjançant un senzill procés, que dura aproximadament 10 dies, pots aconseguir fer els seus desitjos realitat.

Caldrà, però un minuciós estudi previ per descartar malalties que poguéssin contraindicar-ho, tant per tu com per la futura descendència. Cal descartar malalties hereditàries, malalties de transmissió sexual, tal com el SIDA, hepatitis B, hepatitis C i sífilis. Tota aquesta informació desprès te la donarem, et servirà de revisió mèdica.

A més, també hi pots treure informació biològica teva. És una manera de conèixer el teu potencial reproductiu.

Per últim, la llei prohibeix el comerç d’òvuls i la remuneració econòmica per la donació, ja que la finalitat principal d’aquest acte és l’ajuda voluntària a altres dones. Però, contempla una compensació econòmica (900 €) per tal de fer front a les despeses derivades del procés. Aquesta, mai ha de ser la primera motivació per donar òvuls, donat que desvirtuaria l’acte, però, no ens enganyem, “a nadie amarga un dulce”.


I TU , QUE HI TREUS ?

Satisfacció

per haver fet feliç a una parella

Revisió mèdica exhaustiva

sabràs el teu estat de salut actual

Informació biològica

et permetrà conèixer el teu potencial reproductiu.

Compensació econòmica

per fer front a totes les despeses derivades del procés.


Donada la varietat de nacionalitats de les parelles que acudeixen a Espanya per sol·licitar ajuda , s’admeten donants de diferents ètnies i rases en el programa, per tal d’adequar la donació més apropiada en cada cas.

Potser la millor donant és aquella que ja és mare, ja que ha demostrat el seu potencial reproductiu.
 

Anima’t !!!