::Inici >Oli dels Plans

Oli dels Plans

Oli Verge Extra Ecol˛gic

OLI DELS PLANS és un oli monovarietal, únicament arbequina provinent de la nostra finca situada a Riudecanyes, a la comarca del Baix Camp  (Tarragona). Actualment estem treballant en recuperar varietats antigues d'olivera per tal de fer olis d'aquestes varietats en perill de perdres per sempre. 
OLI DELS PLANS és el fruït de tot un any de treball conjunt entre la terra, les oliveres i el treball humà, essent aquest últim de màxim respecte amb la natura, aplicant únicament tècniques i productes d'agricultura ecològica.
Al final d'aquest procés arriba l'hora de recollir les olives, que immediatament portarem al molí, d'on, al cap d'unes hores, ja en traiem l'oli ecològic. 
Immediatament l'emmagatzemem al celler en cups d'acer inoxidable. D'aquesta manera l'oli conserva perfectament tots els seus aromes i propietats.
L'envasat  només es produeix quan en rebem la comanda.
 
Aquest any 2012 farem l'extracció de l'oli amb el sistema tradicional de PREMSA DE COFINS. Aquest procés és molt més artesà i respectuós amb l'oli, la qual cosa es tradueix amb sensacions diferents al paladar.

Actualment el servim en envasos que van dels 0'50 litres als 25 litres.  


PREUS DE L'OLI  (2012/2013)

                                      PREMSAT EN FRET 
                                         AMB COFINS

Garrafa PET de 25 litres           170 €       
        
Garrafa PET de 5 litres                35€       

Garrafa PET de 2 litres               15 €       

Ampolla PET d' 1 litre               7'50 €        

Ampolla vidre 0'75 litres               7 €       

Ampolla vidre 0'50 litres          5'50 €      
 
     

Tots els preus inclouen l'IVA

A més, si voleu veure les oliveres que han donat el fruït que fa possible l'oli, podeu venir a buscar-lo vosaltres mateixos a la finca.
Si ho preferiu  també us el podem portar a casa gratuïtament  (poblacions properes a Riudecanyes) o a qualsevol lloc mitjançant missatgeria o correu ordinari (costos de transport a càrrec del client).

Tf 660 052 108
bgavara@tinet.cat