Presentació
Associació excursionista situada a Vila-seca, que participa i organitza multiples activitats de multiples disciplines. SENDERISME, ALPINISME, BTT, RAIDS, DUATLONS, ESCALADA,..

T'agrada el nou disseny de la pàgina?

Enquesta:

19é OBERT D'ESCALADA

 DIVENDRES DIA 30 DE MAIG AL POLIESPORTIU DE VILA-SECA(DARRERA DEL PAVELLÓ D'ESPORTS) 19é OBERT D'ESCALADA. DESPRES DE LA COMPETICIÓ PODREM DISFRUTAR DE CONCERTS DE MUSICA, DJ'S, BOTIFARRADA I MOLT MES. PER MES INFO CONTACTEU AL 637.098.021 (JUAN)19 OPENCaminada popular Sant isidre 2013

caminada popular 201317é OBERT D'ESCALADA

 Diumenge dia 28 de octubre s'organitza el 18 Obert d'Escalada de Vila-Seca. 
De les 9:00 fins les 14:00 teniu temps suficient per provar i encadenar les vuit vies muntades (Vº fins 7c). El preu de la inscripció són 10€ (inscripcions a la mateixa compe) amb sorteig d'un munt de premis "súper guapos" i botifarrada final per recuperar forces.

També tindreu l'oportunitat de provar les sensacions de la escalada en gel amb les noves vies amb preses Ice Holdz aptes per poder punxar els vostres piolets. Els que no tingueu el material necessari i ho vulgueu provar, hi hauran a la vostra disposició piolets tècnics per poder-ho fer.

Si voleu gaudir d'un Open diferent, heu de venir i "flipareu"!!!!!!!!

compe 1211a Nocturna Poblet-Prades 6-7 d'agost del 2011

 

Un any més hem celebrat la nocturna Poblet-Prades. Aquest a 11a torbada la varem realitzar el passat cap de setmana 6-7 d’agost, i per fer-ho hem contat amb la participació de 28 persones.
 Sortida
Com tots sabeu, aquesta sortida és una excursió popular que organitza la secció de muntanya per tal d’oferir als amants del senderisme, i natura en general, la oportunitat de gaudir de la muntanya d’una manera diferent a l’habitual. A la nit, el bosc canvia i guanya força, som més conscient que en som uns intrusos, però alhora ens dona la benvinguda si ens sabem adaptar i acceptem les seves regles. Els sorolls, i les ombres són ara els nostres companys de caminada, a diferència dels colors i les llums que ens meravellen durant el dia.
Inici
Poc abans de les 12:00 de la nit vam començar a caminar, el ritme va ser prou bo per fer la pujada al mirador de la Pena amb un bon temps d’una hora.
Font
La gent estava animada i se la veia prou fresca i contenta per l’esforç realitzat només d’inici, i al mateix temps saben que la pujada més forta ja estava feta i a partir d’allí ja era un successiva pujada i baixada fins a la parada a sopar.
Tot el camí el fem seguit el GR 171, que està força ben marcat, i tot i que la nit era sense lluna és de fàcil seguir.
Arribats a la Mola dels Quatre termes van fer la parada per menjar, on ens espera el cotxe d’assistència amb begudes i quatre fruits secs per picar.
Mola dels Quatre Temes

Després d’aquesta parada de 25 minuts, amb les forces recuperades però amb la son que ens perseguia a tots, vam continuar. Amb més de la meitat del recorregut fet, i cap pujada forta, el camí ens veia per davant només presentava dues singularitats important:
Grau


El descens pel Grau, i la pujada al Tossal de la Baltassana.
Des de la Baltassana, ja nomes ens quedava la rapida baixada cap a Prades, on ens esperava l’esmorzar (coca i crosanets de xocolata), les begudes, l’autocar i el merescut descans.
 Arribada              Final


Agrair als membres de l’organitzaci ó, la seva bona disposició i bona guia, que crec que tots plegats sabrem apreciar.
Esperem que tots els assistents gaudissin de la nit, i vulguin repetir la propera edició.
Moltes gracies a tots plegats per acompanyar-nos a la muntanya d’una manera diferent a l’habitual, però sense presses i gaudint d’una bona companyia.
Secció muntanya- Agrupació Cultural de Vila-seca

 16é obert d'escalada de vila-seca


es va cel·lebrar amb un gran exit de participació, la gent va quedar molt contenta van haver 32 participants del quals 2 dones. El primer classificat en la categoria masculina va ser el Oriol Salvadó i el segon Andoni Pamplona i en la categoria de dones la primera va ser Marta Gonzalez i la segona classificada Laura Perez.


open 11