::Inici >Duatlons & Triatlons >2ª Duatló Popular de Vila-seca

2ª Duatló Popular de Vila-seca

2ª Duatló Popular de Vila-seca

REGLAMENT

Art.1- La Secció de Muntanya de l´Agrupació Cultural de Vila-seca amb la col·laboració de l´Ajuntament de Vila-seca (Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca) organitza el 2ª DUATLÓ POPULAR DE VILA-SECA, a celebrar el proper dissabte 17 de Febrer de 2007, al circuit “Parc de la Torre d’en Dolsa”, de Vila-seca. El control tècnic es portarà a terme per membres de la Secció de Muntanya de l´Agrupació Cultural de Vila-seca.

Art.2- La cursa té un caràcter POPULAR amb l´objectiu de promocionar aquests esports. El preu per participar és de 10 euros per anticipat i 13 euros el dia de la cursa. La cursa començarà a les 10.30 h. del dissabte 17 de febrer i presenta les següents distàncies: 4km cursa a peu + 12km btt + 2km cursa a peu, amb un desnivell de +200m/-200m .L´ingrés s´haurà de fer a l´entitat bancària

La Caixa, 2100-0154-44-0200231406

Art.3- L´organització té contractada a travès de la FEEC un pòlissa d´assegurances que cobreix l´esdeveniment esportiu. Els esportistes que hi participin.hauran d’estar federats o bé tramitar la llicència temporal (mirar art. 10). Sense llicència federativa homologada per la cursa, no es podrà participar.

Art.4- Les inscripcions seran enviades a l´organització fent arribar el full d´inscripció més el comprovant del banc. Es poden tramitar fins el 15 de febrer 2007 (20 hores) per les següents vies:

· E-mail: secciomuntanya@hotmail.com (demanar full inscripció i reenviar-lo omplert) (descarregar full inscripció en http://www.naturetime.org)

· In-situ:

o Cafeteria Pantàstic. c/Marcos Redondo 1, La Pineda.

o Administracions Garriga. c/Riera 74. Vila-seca

o Llibreria Ponce. c/Comte Sicart 14. Vila-seca

· Fax: Enviament del full inscripció i del comprovant de pagament. 977 37 20 80 (millor ficar un altre, per tal de barrejar amb les inscripcions raid)

· Informació: 607 427 994 / 606 451 453

· Data límit: 15 de febrer a partir de les 20 hores. Després només s´acceptaran inscripcions el dissabte dia 17 febrer de 9:00 a 10.00 hores, a Secretaria de la cursa, sempre i quan no s´hagi arribat a les 150 inscripcions. Inscriure´s el mateix dia de la cursa tindrà un recàrrec de 3 euros.

· Els dorsals es retiraran el dissabte 17 de febrer a la secretaria de la cursa (situada a la Torre d´en Dolsa) entre les 8:30:00 i les 10.00 hores. Es sol·licitarà el NIF per comprovar les dades així com la llicència anual, cas de tenir-la. Si no esté llicència s’haurà d’omplir la llicència temporal FEEC.

Art.5- Els atletes hauran de seguir l´ordre correcte d´entrada i sortida de boxes, així com la normativa específica de la zona de boxes i el reglament que es detalla a continuació:

· La Duatló consisteix en una cursa combinada de les modalitats cursa a peu i btt.

· L´ordre de les disciplines serà Cursa a peu – BTT – Cursa a peu. Cada modalitat tindrà el seu circuit. Revisar recorreguts al mapa.

· En ser una cursa popular regnarà el “joc net” i el sentit comú. Davant conductes no esportives els jutges podran determinar la desqualificació dels atletes implicats.

· A la zona de boxes NO es pot anar a sobre de la btt. Abans d´entrar a la zona de boxes s´haurà de posar el peu a terra i a l’hora de sortir no es podrà pujar a la btt fins estar fora de la zona de boxes. Hi haurà una línia al terra que marcarà la zona. La zona de boxes estarà envoltada de tanques.

· No es podrà desplaçar la btt de la zona de boxes ni del circuit si l´atleta no té col·locat i lligat el casc. El casc ha de ser homologat per btt.

· El temps seràn non stop des de la sortida fins al pas final per meta. El temps esmerçat a les transicions no serà descomptat.

· En ser un circuit tancat i curt a on es realitzaran varies voltes, hi haurà controladors de pas situats en punts estratègics. No passar per un dels punts de pas implica la desqualificació directa.

· La zona de boxes tindrà una entrada i una sortida que seran les mateixes per a cada recorregut.

· És obligatori portar el pitral i el número facilitat per a la bicicleta ben visible. Qui no els dugui o els dugui poc visibles, no entrarà a la classificació.

· La cursa està degudament senyalitzada i es realitza en circuit tancat. En ser un espai limitat, al primer circuit de cursa a peu es realitzaran 2 voltes. Al sector de BTT també caldrà fer 2 voltes. Cal destacar que el sector de BTT presenta un petit tram que no és ciclable (20 metres). És important revisar al mapa el recorregut de la cursa prèviament.

· Si un corredor surt del circuit, haurà de tornar-hi a entrar en el mateix punt per on en va sortir.

Art.6- Hi haurà una classificació individual per categories. L’organització donarà trofeus als atletes classificats als tres primers llocs de cada categoria, així com al primer classificat local, que participi per la localitat de Vila-seca. Les categories són les següents: adult masculí (18-35 anys) – adult femení (18-35 anys) – veterà masculí (36 o més anys) – veterana femenina (36 o més anys) – júnior masculí (16 i 17anys) – júnior femení (16 i 17anys). Tots aquells atletes que no tinguin els 18 anys el dia 16 de febrer i sí més de 16 anys, podran competir sempre que, amb anterioritat, presentin un permís dels pares o tutors legal (aquest document s’ha de sol·licitar a l’organització). Si el nombre de corredors inscrits dins d´una categoria són inferiors a 3, aquests passaran a competir en la categoria immediatament superior (cas dels júnior) o inferior (cas dels veterans).

Qué fem amb algún de 12, 13 ,14 o 15 anys?

Art.7- Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Jutge Àrbitre, acompanyades de 30 €, com a dipòsit, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa. En el cas de ser acceptada la reclamació, es tornarà el dipòsit.

Art.9- Les curses només podran ser suspeses en cas que, per inclemència del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el Jutge Àrbitre, sent el seu veredicte inapel·lable.

Art.10- Els corredors hauran d’estar tots degudament federats, i els que no ho estiguin se’ls tramitarà la llicència temporal pertinent. Per aquesta cursa s’accepten les següents llicències que haurà d’estar vigents a dia 16 de febrer:

· Llicència FEEC modalitat D

· Llicència FCT

Qui no estigui en possessió de cap d’aquestes llicències, s´haurà de tramitar la llicència temporal FEEC i abonar-ho en el moment de fer la inscripció:

· Federats FEEC modalitat A, B o C: 2,80 euros.

· No Federats FEEC: 4 euros

Art.11- Tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d’acord amb el Reglament de la FCT.

Art.12- La Secció de Muntanya de l´Agrupació Cultural de Vila-seca, l´Ajuntament de Vila-seca, així com el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca no es fan responsables dels perjudicis morals, físics o materials que puguin causar o causar-se els participants, el seu material i als espectadors durant aquesta competició i declinen tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als inscrits abans, durant i/o després d´efectuar-se.

Art.13- La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que és preceptiu en aquest Reglament.

mapa duatló diurna