::Inici >Caminades Populars >4ª Caminada Popular Vila-seca -La Pineda

4ª Caminada Popular Vila-seca -La Pineda

popular07


El proper diumenge dia 13 de maig de 2007 tindrà lloc la quarta edició de la Caminada Popular Vila-seca – La Pineda – Vila-seca. La trobada serà a les 8.30h. del mateix dia a la Plaça de l’Església de Vila-seca i la sortida serà mitja hora més tard.

La Caminada Popular de Vila-seca és una marxa de caire popular d’onze quilòmetres de distància, no competitiva, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer part del terme de Vila-seca.

Les inscripcions poden fer-se anticipadament a Vila-seca a la Llibreria PONCE (Comte Sicart, 14) o Administracions Garriga (Riera, 74), a La Pineda al Pantàstic (Marcos Redondo, 1) o el mateix dia de la caminada al lloc de sortida. Per a les persones que ho desitgin també poden fer un ingrés al número de compte de La Caixa 2100-0154-44-0200231406.

A causa d’un error, el número de mòbil per contactar i sol·licitar informació que apareix en els cartells, corresponent a l’Esteve, està equivocat i hauria de ser el 636 001788.

El preu de la inscripció serà de 5€ per persona, mentre que els socis de l’Agrupació Cultural hauran d’abonar 3€.

Tots els participants rebran un record commemoratiu de la jornada i se’ls oferirà esmorzar a càrrec de la fleca Pantàstic de La Pineda.

Per a les persones que vinguin per autopista han de prendre la sortida 35 de l’AP7 (Vila-seca – Salou – Port Aventura) o l’entrada a Vila-seca per l’A-7. Existeix també la possibilitat de deixar el cotxe en un aparcament municipal al carrer de la Riera, 80 (Parc de la Formiga), a dos minuts del lloc de sortida.