Presentació
El joc AUALÉ és un dels jocs més ancestrals que encara es juga avui en dia /// OWARE game is one of the most ancient games still played /// El juego AWALE es uno de los juegos más ancestrales que aún se juega hoy en día

LA REVISTA DIGITAL GRATUÏTA "MÓN AUALÉ" AL TEU ABAST

Món aualé 19
Món aualé és la primera revista digital divulgativa dels jocs mancala. És gratuïta. Té una periodicitat trimestral, editada en català, i consta de 20 pàgines. En els 38 números publicats, des de que va aparèixer el 12 de març de 2012, heu pogut aprendre a jugar a diversos jocs, llegir entrevistes, reportatges i articles, i veure molts objectes singulars.


Número 38 (abril-juny 2021). 
Publicada 10 juliol del 2021. 20 pàgines.

 


logoinstagram 


Instagram SEGUEIX-NOS / FOLLOW US / SIGUENOS Nota sobre aquesta web

ADVERTIMENT: "Awalé i altres jocs mancala"(2005-2019) és obra de Jordi Climent Tondo © Prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense l'autorització de l'autor.
DISCLAMER: "Awalé i altres jocs mancala"(2005-2019) by Jordi Climent Tondo © Forbidden the total or partial reproduction of content without permission of author.
ADVERTENCIA: "Awalé i altres jocs mancala"(2005-2019) es obra de Jordi Climent Tondo © Prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos sin autorización del autor.