::Inici >Excursions realitzades >Sortides del 2007 >21/10/07 Riudecanyes - Castell D'escornalbou - Riudecanyes

21/10/07 Riudecanyes - Castell D'escornalbou - Riudecanyes

Excursió pel terme de Riudecanyes

el grup al castell

El dia 21 -10-07 vam realitzar la nostre 3ª sortida en aquest cas era la primera en que ens desplaçàvem amb vehicles fins al lloc de sortida. A les 09:15 marxàvem cap el camí de servitud del pantà, a les 09:30 ens feiem la foto i cap el castell. El dia no era gaire clar, a la nostre dreta ens quedava el pantà no gaire ple degut a les poques pluges de la tardor . Deixavem la pista asfaltada i agafevem un camí de terra que ens va portar al poble de Duesaigües on agafarem el camí que pujar al castell o va fins al l'Argentera on aniriem nosaltres per buscar el corriol empedrat que ens durà fins a dalt.

Després d'aguna pujada forteta vam sortir al parking del castell i en no res ens plantarem a dalt, vam tombar pels voltans i vam fer el tomb pel camí dels frares, lloc molt maco i amb bones vistes.

En acabar vam marxarem avall, el primer tros era per la carretera fins arribar al coll dels pins on vam agafar la pista que porta a Duesaigües i abans d'arribar vam agafar una altre que ens porta a Riudecanyes passant pel Carrilet de Vilamalla; lloc on hi ha un trenet per pujar i fe un tomet.

Sortim a l'urbanització Mar de Riudecanyes i seguidament cap al pantà a buscar els cotxes i marxem.