::Inici >Excursions realitzades >Sortides del 2007 >16/09/07 Voltans de Montbrió del camp

16/09/07 Voltans de Montbrió del camp

Sortida pels termes de Montbrió del camp i Cambrils

grup

El dia 16 de setembre van començar aquest projecte d’organitzar sortides a peu pel territori.

Quina millor manera d’inaugurar que recórrer les rodalies del poble amb una atractiva ruta d’uns 17 km el que equival de 4h 30 min a 5 hores, contant esmorzar i parades.

Quedem a les 9.00 a la plaça de la vila aconseguim reunir unes 40 persones en van fer una foto de grup i comencem a caminar, tot el camí esta senyalitzat amb cinta vermella i blanca, fàcil d’identificar per poder seguir el recorregut sense cap problema.

Per cert el dia molt bo i la temperatura agradable, va ser una ruta atractiva de dificultat fàcil on el recorregut discorria per torrents, rieres i camins entre els termes de Montbrió i cambrils.

En el paisatge predominava el pi blanc, alzines, matolls, romaní, oliveres,...van veure el mas dels molins, mas de l’hereu lloc on van esmorzar i Mas dels teixells.

trobaren quatre arbres peculiars; dos lledoners i un pi blanc, aquest darrer catalogat de interès comarcal i el segon mes gran en perímetre de Catalunya, per últim unes alzines les mes altes del terme.

A tot això se’ns passen les hores i a les 14 hores finalitzem aquesta primera sortida, al final van passar una mica de calor però creien que ha valgut la pena.