CREU QUE SON UTILS ELS REGIDORS DE PROXIMITAT?

Enquesta:

Compromis amb la ciutadania

11 de Setembre de 2008

German

Som un partit nacionalista català compromès amb la llengua i les tradicions i amb la nació, però que això no us porti a engany, la nostra prioritat es la gent, i més concretament la gent de Salou. Una nació comença i acaba per  les persones. Sense elles no hi ha nació, no hi ha llengua que defensar, no hi ha fiançament que negociar, no hi ha res. Mireu doncs si son d’importants les persones. Persones que hi dipositen la seva confiança en els politics i en els partits. Confiança que mai no hauria d’esser traïda sota cap concepte ni per raons personals ni partidistes. Nosaltres, des d’Unió Democràtica de Catalunya de Salou som i serem fidels als nostres principis, complint els nostres compromisos i sent mereixedors d’aquesta confiança que la gent ha dipositat en nosaltres de forma habitual o puntual. De la mateixa manera Unió Democràtica de Catalunya de Salou garantirà aquesta mateixa actitud per part de la Federació de Convergència i Unió mentre existeixi com a tal. Es així com entenem nosaltres la celebració de la Diada, refermant els nostres compromisos amb la ciutadania. Així creiem que ha ser com a Partit i com a Federació. Perquè es necessari que la gent torni a creure en la política i en els politics i que hi participin. Es bona i necessària la renovació i el creixement dels partits politics, però no de qualsevol manera ni a qualsevol preu. S’han de mantenir els ideals, els compromisos, la coherència personal i política d’aquells que hi volen formar part. Quant mes creixen els partits politics, més participa la ciutadania en els assumptes públics i en la presa de decisions dels temes que ens afecten a tots. Nosaltres tenim gent nova, noves idees, nova empenta, però la mateixa il·lusió i el mateix compromís amb el poble de Salou. Som com som, per això cada dia som més, en numero i unió.

German Merino Guardiola
President d’Unió Democràtica de Catalunya de Salou.VALORACIÓ DELS RESULTATS ELECTORALS DE CIU A SALOU

GermanHem de felicitar-nos pels resultats obtinguts per la Federació de Convergència i Unió a Salou. Resultats que experimenten una millora respecte de les anteriors, contra pronòstic o desig d'algunes persones capficades en fer creure a tothom que els electors de CiU de Salou reprovaven les actuacions i la política de pactes de la Federació a l'Ajuntament de Salou. L'electorat de CiU de Salou posa de manifest, donant novament el seu suport a CiU, la seva aprovació i suport a l'actuació de Salvador Pellicé des de les darreres eleccions municipals, doncs no és baladí que s’han aconseguit uns resultats comparativament molt millors que d'altres municipis del voltant.Des d'Unió Democràtica de Catalunya de Salou volem donar les gracies a tota la gent que ens ha donat la seva confiança, als militants i simpatitzants que fent d'interventors han col·laborat a que la jornada electoral es desenvolupés amb normalitat i sense incidents, i al nostre Cap de llista i líder, Salvador Pellicé, que ha portat la renovació i el seny a la federació per ajudar-nos a tornar a il·lusionar a Salou i a retornar la confiança del poble en la política, en els polítics responsables i en les institucions. Donem l'enhorabona a Josep Antoni Duran i Lleida per aquests bons resultats amb el ple convenciment de que farà realitat l’eslògan de la campanya "Respectaran Catalunya".
Deixeu-me també felicitar des d'aquí als guanyadors d'aquestes eleccions i al seu representant a Salou, el PSC i l'Alcalde Antonio Banyeres.

German Merino Guardiola.
President d’Unió Democràtica de Catalunya de Salou.SALOU AMB RAŚL FONT

La gran majoria del assistents, forēa nombrosos, coincideixen en que Raśl Font és probablement un dels candidats mes idonis per representar a Tarragona al Parlament Espanyol

Tots els assistents van escoltar, amb delícia, les paraules que els va dedicar en Raúl Font, per convèncer-los de les raons per votar a Convergència i Unió en les properes Eleccions Generals. Per votar i per ajudar-lo a convèncer a la ciutadania a votar en aquest mateix sentit. A votar a una força política que es preocupa per Catalunya i per la seva gent, pels catalans, aquells que hi viuen i treballen a Catalunya. Tot recordant com CiU ha estat sempre la força política més estable tant en temps de bonança com en temps de crisis. I com ha col·laborat sempre a la governabilitat de l'Estat obtenint per Catalunya uns beneficis que d'altre manera difícilment mai no hagués aconseguit.
Font va explicar alguns punts del programa electoral de CiU i va mantenir una animada conversa amb el públic assistent amb qui va connectar ja des d'un bon començament, donada la gran personalitat d'aquest gran polític d’Unió Democràtica de Catalunya.
També va tenir unes paraules per parlar del estat de salut del nostre líder Josep Antoni Duran i Lleida, al qual des d'Unió de Salou desitgem una ràpida recuperació.
 RAUL FONT Nŗ 2 DE CIU PER TARRAGONA - PRECAMPANYA A SALOU

El proper divendres 15 de febrer a la seu de CiU a Salou

Raśl FontEl número 2 de CiU per Tarragona a les properes eleccións a Corts Generals, Raúl Font Quer, vindrà a Salou el proper divendres dia 15 de febrer a les 20:00h a la seu de CiU per explicar el seu programa electoral i per recollir les inquietuts i sugerències tant de militants com  de public en general, doncs aquest es un acte obert a tothom. Es una oportunitat d'or la que se'ns presenta de poder tenir al Congress dels Diputats a un politic de la qualitat, voluntat i capacitat de Raúl Font, que defensarà els interessos del Camp de Tarragona amb l'empenta que sempre l'ha caracteritzat.POSTA EN MARXA DE LA NOVA WEB D'UNIÓ DE SALOU

Benvinguts a la nova plana web d'Unió Democrątica de Catalunya de Salou.

Posem en marxa aquesta web per donar puntual informació de les accions i pensament del nostre partit als nostres militants, simpatitzants i al poble en general per a donar-nos a coneixer a nosaltres, al nostre pensament i a les nostres accions encaminades sempre a la millora de la qualitat de vida de la gent de Salou.