::Inici >OPINIÓ

OPINIÓ

Que en pensem del que passa a Salou

VALORACIÓ DELS RESULTATS DE CIU A SALOU

GermanHem de felicitar-nos pels resultats obtinguts per la Federació de Convergència i Unió a Salou. Resultats que experimenten una millora respecte de les anteriors, contra pronòstic o desig d'algunes persones capficades en fer creure a tothom que els electors de CiU de Salou reprovaven les actuacions i la política de pactes de la Federació a l'Ajuntament de Salou. L'electorat de CiU de Salou posa de manifest, donant novament el seu suport a CiU, la seva aprovació i suport a l'actuació de Salvador Pellicé des de les darreres eleccions municipals, doncs no és baladí que s’han aconseguit uns resultats comparativament molt millors que d'altres municipis del voltant.Des d'Unió Democràtica de Catalunya de Salou volem donar les gracies a tota la gent que ens ha donat la seva confiança, als militants i simpatitzants que fent d'interventors han col·laborat a que la jornada electoral es desenvolupés amb normalitat i sense incidents, i al nostre Cap de llista i líder, Salvador Pellicé, que ha portat la renovació i el seny a la federació per ajudar-nos a tornar a il·lusionar a Salou i a retornar la confiança del poble en la política, en els polítics responsables i en les institucions. Donem l'enhorabona a Josep Antoni Duran i Lleida per aquests bons resultats amb el ple convenciment de que farà realitat l’eslògan de la campanya "Respectaran Catalunya".
 
Deixeu-me també felicitar des d'aquí als guanyadors d'aquestes eleccions i al seu representant a Salou, el PSC i l'Alcalde Antonio Banyeres.
 
 
German Merino Guardiola.
President d’Unió Democràtica de Catalunya de Salou.SERVEIS SOCIALS PER A SALOU

German

Diu la llei de les administracions públiques que quan un municipi supera en població els 20000 habitants, el seu ajuntament esta obligat a assumir la prestació dels serveis socials. Be, el nostre municipi va assolir aquest nombre d’habitants l’any 2005, concretament al mes de gener amb 20139. Han passat des d’aquest fet 2 anys. Dos anys durant els quals no s'assumit aquesta responsabilitat, ni tan sols s’han donat passos per complir la llei ni per a preparar el terreny. Desídia, ignorància, incompetència? Cadascú es lliure de pensar el que vulgui. Però ha tingut que produir-se un canvi de Govern per a que l'Ajuntament de Salou compleixi la llei. Per que doni a la ciutadania els millors serveis socials que li pugui oferir. Unió Democràtica de Catalunya dirigeix la regidoria de Benestar Social i Salut, i lidera la desconnexió dels serveis socials del Consell Comarcal, fent la feina que els corresponia a uns altres i que pel que sembla no van saber o voler fer. Sens dubte es una feina feixuga i complicada però des d'Unió Democràtica de Catalunya estem contents de poder dur-la a terme per a poder dotar al poble de Salou dels millors serveis socials que li puguem donar. Perquè per a nosaltres el mes important d’un poble son les persones, les famílies. Per això treballem. Per millorar el servei i també les condicions de treball, fins ara deplorables, d’uns professionals al servei de les persones que tot i mancats de recursos donaven i donen tot el seu esforç al servei de la gent de Salou.


German Merino Guardiola.
President d’Unió Democràtica de Catalunya de SalouDE LA REDIBILITAT SOCIAL DEL PARC BOTĄNIC

German

Resulta graciós sinó esperpèntic, que una formació política que no ha sabut treure rendibilitat social ni a la pròpia Regidoria de Benestar Social durant tota una legislatura, pretengui donar lliçons d’allò que durant quatre llargs anys no han sabut o volgut fer. Igual de ridícul es que els seus socis d’oposició, altre hora socis de govern, s’omplin la boca parlant de primar l'interès social que no pas l'econòmic, quan van ser ells els impulsors de la creació d’un mal anomenat "parc botànic" que ha costat 3 milions euros (mes de 500 milions de les antigues pesetes) en comptes de dedicar-los a projectes socials, aspecte en el que el nostre poble ja era llavors força deficitari. No era pas en aquell moment per a ells prou important la rendibilitat social, quan tenien el poder de decisió, que optaren per gastar la milionada per rendibilitats econòmiques i politiques. En canvi ara, que no tenen cap poder decisori i que gracies a ells el mal ja esta fet, pretenen aparèixer davant la ciutadania com els únics posseïdors d’una sensibilitat social que en realitat mai no han tingut.

Per primera vegada des de fa molts anys tenim un govern que si que es preocupa pels temes socials, per les persones, sense distincions, sense contrapartides, per a tothom. Aquesta es la manera de treballar d'Unió Democràtica de Catalunya, i de la nostra Regidora Martina Fourrier que lidera tota l’àrea de Benestar Social i Salut. Amb treball ,esforç ,accions i resultats es demostren les intencions quan es te la oportunitat de decidir. Temps van tenir vostès, i res van demostrar en l’àrea del Benestar Social com per que ara els cregui ningú.

Senyors, això no es oposició, es manipulació i un insult a la intel·ligència i a la memòria dels ciutadans de Salou. Si us plau, facin-s’ho mirar.

German Merino
President d’Unió Democràtica de Catalunya de Salou.