::Inici >Què és la Fundació?

Què és la Fundació?

La Fundació Rei Jaume I és una Fundació privada que va ser inscrita al Registre de Fundacions del Ministeri de Cultura amb en número 827 el dia 28/07/2008. 
Està molt vinculada a la Mancomunitat de la Taula del Sénia ja que té el mateix territori, la meitat dels seus Patrons són Alcaldes dels municipis membres i, a més, aprofita els seus recursos: humans i materials.
L'altra meitat del Patronat està formada per representants dels sectors culturals i econòmics de la zona.

Els seus recursos provenen fonamentalment de donatius i convenis. Al tractar-se d'una Fundació, els donatius desgraven tal i com s'explica a l'apartat corresponent.
A més de donatius econòmics, també cap la possibilitat de fer-se amic de la Fundació Rei Jaume I i poder rebre informació a través d'Internet o, fins i tot, de poder col·laborar de diverses maneres i en moments diferents. També està més a baix.

Finalment, la Fundació treballa per facilitar la relació entre pobles que, encara que formen part de 3 Comunitats autònomes (València, Catalunya i Aragó) tenen moltes coses en comú: geografia, història, llengua, cultura, tradicions i costums i, a la vegada, vol impulsar un projecte de territori destinat a millorar i divulgar els seus valors patrimonials, mediambientals, etc.

T'agrada? Dis-mos lo que opines