::Inici >Presentaciˇ

Presentaciˇ

 És un esdeveniment dirigit al turista consumidor urbà que, en general, té un accés més difícil a productes tradicionals o procedent d’entorns rurals, amb denominació d’origen o delicatessen.
 
És una excel·lent plataforma de visibilitat per a les empreses en aquest temps difícils.
 
Al voltat de la hosteleria i la Restauració hi convergeixen sectors productius de vital importància per Salou i tota la Costa Daurada. L’existència d’un important flux econòmic obliga a buscar punts de trobada on l’intercanvi humà i la capacitat tecnològica sumin esforços en la recerca de l’excel·lència empresarial. Aquesta fira pot ser aquest pol que agrupi els sectors que es mouen al voltant de la hostaleria, la restauració i la distribució, punts clau de connexió amb el turisme que cada any visita Salou.
 
L’organització del Dia mundial del turisme a Salou pot referenciar, juntament amb la marca de “Costa Daurada” amb empreses de dedicades a la gestió d’hotels, càmpings, apartaments turístics, cases rurals, establiments de restauració, agències de viatge, etc. així com Port Aventura, fan que la nostra zona sigui un mercat molt atractiu per als proveïdors de les empreses turístiques.
 
D’altra banda, les empreses proveïdores d’aquest mercat treballen també amb clients relacionats directament amb els serveis habituals en una zona com és Salou amb unes característiques demogràfiques del Camp de Tarragona.
 
El Dia mundial del Turisme de Salou pot ser també un espai per a la presentació de nous productes que puguin interessar al sector, a més d’una gran oportunitat que aproparà els productors de matèria primera, aconseguint un model idoni per promoure les activitats econòmiques d’aquest sector a les nostres comarques dins del context global actual.
 
Tenint en compte que el turisme és la principal activitat de Salou, el Dia mundial del Turisme disposa de tots els ingredients per convertir-se en un èxit.