::Inici >Tanifot

Tanifot

TANIFOTTanifot es forma l’any 1996 amb tres dels seus membres actuals, Josep Jordi Busqué (guitarra i veu), Josep Sauro (guitarra i cors) i Òscar López (baix i veu). Posteriorment s’incorpora Fabián Garcia a la bateria.

Després de tocar en directe per diverses poblacions de les Terres de l’Ebre, l’any 1999 Fabián deixa el grup i entra Àngel Miralles, uns mesos després el substitueix Òscar Espinós, consolidant la formació actual.

Des de llavors el grup ha actuat per pubs, locals, festes majors i festivals de rock com el Garrofa Rock d’Ulldecona, el Xerta Rock, Rock a l’Ampiké de Rossell, etc. Dintre d’aquestes actuacions el grup ha compartit escenari amb formacions reconegudes estatalment com Obús, Barón Rojo, Burning, Marea, El Último ke Zierre, Manolo Kabezabolo, Betagarri, Macaco, i molts altres grups de les nostres terres.

Tanifot va enregistrar la seva primera maqueta l’any 1999 i l’any 2001 la segona. Més tard, el grup guanya el 3er concurs Ebremusik consolidant-se definitivament a les terres del'Ebre.